NASZE PSY - rasa, wiek, imie :]
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie czytałem reszty bo mi sie nie chce...
ale mam Jamnika :)
i jeszcze jednego psa:
rasa: chodnikowy skurwysyn
Sierść: niebieska lub czarna (w zależności od okazji :)
waga: ciężka (ciężki ******)
cechy charakterystyczne: pewny siebie, czesto agresywny, sierść o charakterystycznym smrodzie, na obroży nosi gwizdek (kiedy kieruje ruchem:)
cechy genetyczne: daszek z "sierści" nad pyskiem spod którego nie widzi nic oprócz wyciągniętych rąk z banknotami o nominałach 50zł i większych lub bloczków mandatowych
ale mam Jamnika :)
i jeszcze jednego psa:
rasa: chodnikowy skurwysyn
Sierść: niebieska lub czarna (w zależności od okazji :)
waga: ciężka (ciężki ******)
cechy charakterystyczne: pewny siebie, czesto agresywny, sierść o charakterystycznym smrodzie, na obroży nosi gwizdek (kiedy kieruje ruchem:)
cechy genetyczne: daszek z "sierści" nad pyskiem spod którego nie widzi nic oprócz wyciągniętych rąk z banknotami o nominałach 50zł i większych lub bloczków mandatowych
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
taka bestia to rzeczywiście kawał "slurwiela" <hahaha> :)O_o pisze:moja byla panna takiego miala i skurwiel mnie nie lubil :D ja mam jamnika :D tez skurwiel mnie nie lubi :D
A jakiego masz jamnika? Bo ja mam krótkowłosego czarnego, nazywa sie Gustav :)
Mój "skurwiel" najbardziej nie lubi mojego 14 letniego sąsiada, jakieś pół roku temu prawie ujebał mu palec :) (koles mial szczęście bo akurat w czasie odsniezania podjazdu zalozyl grube rekawice, wsadzil lape przez plot zeby poglaskac moja bestie i gotowe :)
-
- Kontakt:
wiesz co max? to w sumie mozemy powiedzieć razem z O_o że mamy pokemony :)
mój kuzyn wyjaśnił mi ostatnio że Pockemon to jest połączenie wyrazów Pocket Monster (kieszonkowa bestia) :D hahaha ( jamnik to w sumie jest bestia, kieszonkowa ale zawsze:D)
dobra ide z moim pockemonem na peta :)
mój kuzyn wyjaśnił mi ostatnio że Pockemon to jest połączenie wyrazów Pocket Monster (kieszonkowa bestia) :D hahaha ( jamnik to w sumie jest bestia, kieszonkowa ale zawsze:D)
dobra ide z moim pockemonem na peta :)
-
- Kontakt:
hehe, ja mam taak:
Rasa: Gończy Polski (wyżło podobne)
Kolor: brązowy podpalany, cos a'la przypalony koński pączek:D
Główne danie: Chleb (wszystkie rodzaje) i wiele innych:P Nie lubi tylko winogron i czosnku:P
Imię: Nesca
Fotki:
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=528745
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=528744
Nemero... jesli SlaY ma racje, to jak Cie zobacze dobierajacego się do jakiejs niewinnej suczki to Ci kierownice na szyii zawiążę;] To ze moja suka jest sterylizowana to nie znaczy ze ktos moze jej sobie "poużywać"!!! no!!!
Rasa: Gończy Polski (wyżło podobne)
Kolor: brązowy podpalany, cos a'la przypalony koński pączek:D
Główne danie: Chleb (wszystkie rodzaje) i wiele innych:P Nie lubi tylko winogron i czosnku:P
Imię: Nesca
Fotki:
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=528745
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=528744
Nemero... jesli SlaY ma racje, to jak Cie zobacze dobierajacego się do jakiejs niewinnej suczki to Ci kierownice na szyii zawiążę;] To ze moja suka jest sterylizowana to nie znaczy ze ktos moze jej sobie "poużywać"!!! no!!!
www.feel-free.pl
krotkowlosy czarny podpalany lekko - beta :Dforest guma pisze:taka bestia to rzeczywiście kawał "slurwiela" <hahaha> :)O_o pisze:moja byla panna takiego miala i skurwiel mnie nie lubil :D ja mam jamnika :D tez skurwiel mnie nie lubi :D
A jakiego masz jamnika? Bo ja mam krótkowłosego czarnego, nazywa sie Gustav :)
Mój "skurwiel" najbardziej nie lubi mojego 14 letniego sąsiada, jakieś pół roku temu prawie ujebał mu palec :) (koles mial szczęście bo akurat w czasie odsniezania podjazdu zalozyl grube rekawice, wsadzil lape przez plot zeby poglaskac moja bestie i gotowe :)