Hawk Team Dual PRO

Dżo Dżo
Kontakt:

Hawk Team Dual PRO

Post autor: Dżo Dżo »

Witam mam ważną sprawe chcę kupić tą ramkę ale nie wiem czy jest warata ceny z czego jest i ile waży, prosze o jakieś opinie na jej temat. Chce kupić 14 gdzie ją wogóle produkują i może jeszcze jakieś linki do fotek z góry dzięki
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

tez mialem ja zamiar kupic... i jezdzilem na niej z 2 razy, ramka jest zajebista , skretna i skoczna:P tylko ze trszk droga. ten model na 2004 co sie tak swieci nie umywa sie do moedlu z 2003 roku, a co do ceny , uzywanego mozna wychaczyc juz za 800 zl... a nowe to juz granica 1100 zl... ogolnie ramke polecam , Osobiscie wolalbym kupic cos tak do 600-700 zl:P
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Na allegro ktos sprzedaje za 900-950zł ze sztycą sterami i wkłądem supportu

http://allegro.pl/show_item.php?item=24460757
Dummy
Kontakt:

Post autor: Dummy »

moj kumpel ma taka ramke;))) jezdzilem na niej moze ze 2 minuty, ale ogolnie przyjemna jak na pierwsze wrazenie. kat glowki przy dj3 2oo3 jest fajny. ogolnie ramka mysle, ze warta swojej ceny. duzo wzmocnien i grube rury (niestety nie wiem jak grube scianki), solidne spawy i w miare duzo miejsca na opone. za taka cene ja biore NSX streetlegala, ale to dlatego, ze juz sie napalilem na niego i bardziej podobaja mi sie "chude" rury;))). jak do dualu ramka miod, no a w street tez spoxik, tyle ze ma pionowe haki i troszke dlugi tylny trojkat. jest jeszcze "bardziej hardkorowa" ramka do dualu od hawka, ale mysle, ze waga tez jest wieksza... a ta ramka nie wazy chyba wiecej niz 2,2 - 2,4 kg
...::: KAWASAKI ZX-6RR 2005 :::...
ODPOWIEDZ