sk8park wawa
hehe chrosciel wy w kielcach macie DJ waszke:P a my nie:P:P:P
wiesz co - ja tez tak mysl;alem ale niestety moze brakj umiejetnosci, moze brak p[omyslow ale po pewnym czasie tam nie ma co robic. zawsze mozna kombinowac ( czy to na sile czy jak kon pod gore ) ale to sie tez nudzi... ja tam wole polatac sobie po miescie, murkach i schodach, poskakac, poklucic sie z ochrona:P
wiesz co - ja tez tak mysl;alem ale niestety moze brakj umiejetnosci, moze brak p[omyslow ale po pewnym czasie tam nie ma co robic. zawsze mozna kombinowac ( czy to na sile czy jak kon pod gore ) ale to sie tez nudzi... ja tam wole polatac sobie po miescie, murkach i schodach, poskakac, poklucic sie z ochrona:P
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A'propos skateparku w wawie, to Wam tylko powiem ze akurat wczoraj w stolecznej byl artykul na ten temat i jeden pan, co to nazwiska nie pamietam, ale jakis wazniawy od sportu w miescie wawie powiedzial, ze skateparku nie bedzie, bo za malo ludzi jezdzi, za to bedzie tor kajakowy na jakims kanale, bo zwiazkow kajakowych to w warszawie jest w pip. A na tor kajakowy maja milion czy dwa - nie pamietam. I powiedzial, ze nie za bardzo mysla o skateparku, bo przeciez nikt nie lubi, zeby mu smarkacze pod oknem jezdzili, a taki skatepark to musialby byc w centrum, zeby kazdy mial w miare blisko.
Taki madry palant jeden.
Na szczescie byly wzmianki o braciszkach walczacych o skatepark i ich poprzedniku, ktory juz sie zalamal i odpuscil sobie.
Kurwa mac! Jak oni mysla w ten sposob, to powinni kurwa jeszcze raz zburzyc warszawe, bo najliczniejsze w wawie to chyba sa zwiazki kombatantow!
Taki madry palant jeden.
Na szczescie byly wzmianki o braciszkach walczacych o skatepark i ich poprzedniku, ktory juz sie zalamal i odpuscil sobie.
Kurwa mac! Jak oni mysla w ten sposob, to powinni kurwa jeszcze raz zburzyc warszawe, bo najliczniejsze w wawie to chyba sa zwiazki kombatantow!
kurde.. nawet byl plan zeby miasto dalo kase na beton zeby skatepark(??) na wilanowksiej zmienic - dolozyc normalny fun box, banki, zmienic rampe - zrobic spine, kilka quarterow, rurki.. i co... odp: drodzy panowie przeciez tam nikt nie jezdzi!!... nie jezdzi bo nic nie m a srednio jest z 10 osob.. a duze to nie jest!!
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
Przy wilanowskiej sa zajebiste tereny. Jest duzy plac nieuzywany (kiedys jakas trasa gokartowa byla tam). Tam mozna wybudowac skatepart z prawdziwego zdarzenia. A w miejscu gdzie jest taka niby traska rowerowa, mozna northshore postawic, takie male, amatorskie :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.