Zawody w rybniku??
Mi się bardzo podobało w Rybniku myśle że w przyszłym sezonie już na poważne powalcze o podium :)
Dziś wypadłem takoś jakoś :] ale spoko było i naprawde fajnie się bawiłem :)
A co do fotek * to dam linka ale w poniedziałem jak będe mieć kabel do cyfrówki :)
Pozdrawiam :)
Dziś wypadłem takoś jakoś :] ale spoko było i naprawde fajnie się bawiłem :)
A co do fotek * to dam linka ale w poniedziałem jak będe mieć kabel do cyfrówki :)
Pozdrawiam :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
o maklos a masz może fotki z tego korytarza albo coś bo ja tam z wami tesh sobie "trenowałem" przed zawodami (poobklejany koshmar z deltą z przodu).
Ogólnie zawody spox. Moje drugie w życiu i poleciałem sobie w elicie i nawet sie spox zakwalifikowałem do startu w czwórkach. Gorzej że w mojej pierwszej czwórce miałem akurat fruta i tego typa co zajął pierwsze miejsce i tak ścieli tą pierwszą bandę że razem z innym kolesiem zostaliśmy lądnie z tyłu. Ale w końcu to elita :P
Ogólnie jak by ktoś miał linka do fotków albo oficjalnych wyników to dajcie znać.
Peace
Ogólnie zawody spox. Moje drugie w życiu i poleciałem sobie w elicie i nawet sie spox zakwalifikowałem do startu w czwórkach. Gorzej że w mojej pierwszej czwórce miałem akurat fruta i tego typa co zajął pierwsze miejsce i tak ścieli tą pierwszą bandę że razem z innym kolesiem zostaliśmy lądnie z tyłu. Ale w końcu to elita :P
Ogólnie jak by ktoś miał linka do fotków albo oficjalnych wyników to dajcie znać.
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
CO do mojego wypadku slay, to chcialem przeleciec 1 dabla (w eliminacjach, aby dostac sie dalej) ale zrobilem niedolota i zachaczylem tylem. Przelecialem wraz z rowerem na ryj. Poobijalem sie, mam rozwalony caly (do miecha) prawy lokiec, mam szramy nad kolanami (tam gdzie nie bylo ochraniczy), poobijany caly prawy bok (tak ze ledwo sie ruszam), potluczony nos (lekko siny). Dzisiaj zaczol mnie bark mocno bolec i kark (prawa strona). Gdybym nie mial zbroji to prawdopodobnie poszly by mi zebra, bo jak wyladowalem to bolalo mnie przy oddychaniu :(. A w sumie to przez adrenaline bo bylo tylko 16 miejsc do cwierc finalo (gdzie chcialem sie dostac) i wiedzialem ze jak nie przelece 1 hopy to mam po zawodach, wiec wszystko postawilem na 1 katrte- nie oplacalo sie.
Chcialem podziekowac ludziom ktorzy mnie zbierali i lekarzowi, bo nie podziekowalem na miejscu. :)
Szkoda, ze to nie byla liga polnocy bo bym rame dostal :D
A bylem w barwach duncona
Baikowi nic sie nie stalo - odziwo. lecz ucierpial podczas powrotu :P
MA ktos filmik albo foty z mojego wypadku?????
Chcialem podziekowac ludziom ktorzy mnie zbierali i lekarzowi, bo nie podziekowalem na miejscu. :)
Szkoda, ze to nie byla liga polnocy bo bym rame dostal :D
A bylem w barwach duncona
Baikowi nic sie nie stalo - odziwo. lecz ucierpial podczas powrotu :P
MA ktos filmik albo foty z mojego wypadku?????