bravo dla Pana jodko ! ! !
bravo dla Pana jodko ! ! !
Witam !
sory ale w takich chwilach nerwy puszczaja !
w/w zawodnik wywołany został jako :
"a teraz chyba najbardziej utytuowany zawodnik w polsce"
buehehehehe...
czy to ze cos osiagnal daje mu 3 podejscia w zawodach ???!!!!!
-bieg na czas - gleba w srodku trasy...hmmm no coz zdaza sie najlepszym !
ale CO TO...dziwnym trafem pan jodko znalazł sie w 16 :|...lol ( kto wie co on tam zrobil...w koncu trasa jest w lesie ;] )
niesteeeety ;]...długo nie pojechal..."stylowa kepa" za muldami - hyh :D
juz myslalem ze to koniec...ale do 3 razy sztuka
bodajze mały final (elita)....i kto w nim jedzie ?????? ! ! ! !
- chyba znacie odpowiedz !
nie wiem co o tym sadzicie ale dla mnie to jest osmieszenie siebie samego i totalny BRAK honoru...
to tyle z mojej strony...;]
sory ale w takich chwilach nerwy puszczaja !
w/w zawodnik wywołany został jako :
"a teraz chyba najbardziej utytuowany zawodnik w polsce"
buehehehehe...
czy to ze cos osiagnal daje mu 3 podejscia w zawodach ???!!!!!
-bieg na czas - gleba w srodku trasy...hmmm no coz zdaza sie najlepszym !
ale CO TO...dziwnym trafem pan jodko znalazł sie w 16 :|...lol ( kto wie co on tam zrobil...w koncu trasa jest w lesie ;] )
niesteeeety ;]...długo nie pojechal..."stylowa kepa" za muldami - hyh :D
juz myslalem ze to koniec...ale do 3 razy sztuka
bodajze mały final (elita)....i kto w nim jedzie ?????? ! ! ! !
- chyba znacie odpowiedz !
nie wiem co o tym sadzicie ale dla mnie to jest osmieszenie siebie samego i totalny BRAK honoru...
to tyle z mojej strony...;]
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
nie nie nie jestes w błedzie gdyz jodko wywyalił sie najpierw na czasowce (stał chwile na torze i pojechał dalej) była to elita wienc raczej miał juz marne szanse ale jednak dostał sie do cwierc fiinału odziwo...w cwierc finale sie wywrocił i był 3 lub 4 a jednak znowu ujrzelismy go w poł finale i tu jest zagadka w jaki sposob przebył on droge od cwierc finału az do małego finału:P:P
steel is real.........czoko power ziomekkk:D
ja pierdziele...jak to nie jest powazne to ja nie wiem...! ! !
zawody raczej znane...nie jakies tam "osiedlowe" bo ludzie przyjezdzali z daleka ! ! !
ze tak powiem - Qrwa Panowie - jezeli na takich zawodach nie bedzie sprawiedliwosci - to gdzie bedzie ??
co on wam lache zrobil ze tak go bronicie ! ! ! ;]
zawody raczej znane...nie jakies tam "osiedlowe" bo ludzie przyjezdzali z daleka ! ! !
ze tak powiem - Qrwa Panowie - jezeli na takich zawodach nie bedzie sprawiedliwosci - to gdzie bedzie ??
co on wam lache zrobil ze tak go bronicie ! ! ! ;]
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
odnosze wrażenie że bardzo namiętnie staracie sie zgnębić każdego kto wybił sie ponad szereg.
sytuacja taka była juz z Nyplem, Kollbkiem no i teraz zaczyna sie Jodą...bez sensu.
..i nie chodzi tu o bronienie czy nie, wydaje mi sie że jedynie co to powinnismy ich wspierać a nie tylko gnębić i rozstrząsać jakies bez sensowne i mało znaczące sprawy.
.. nie rozumiem też po co i w jakim celu usilnie staracie sie ich osmieszyc ?
pozdrawiam
sytuacja taka była juz z Nyplem, Kollbkiem no i teraz zaczyna sie Jodą...bez sensu.
..i nie chodzi tu o bronienie czy nie, wydaje mi sie że jedynie co to powinnismy ich wspierać a nie tylko gnębić i rozstrząsać jakies bez sensowne i mało znaczące sprawy.
.. nie rozumiem też po co i w jakim celu usilnie staracie sie ich osmieszyc ?
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
słuchaj zonk, co cię obchodzi właściwie co się dzieje w kategorii elita? czy nie tego chcieliście żeby kategorie były rozdzielone bo poziom jest za wysoki i za trudno jest wygrać?
jakoś nie widzę żeby ktokolwiek kto startował w w/w kategorii czepiał się do mało istotnych szczegółów i jak sądzę większość była zgodna co do decyzji powtarzania biegu przez Jodę
na przyszłość proponuję dokładnie rozeznać się w sytuacji i przepisach zamiast niepotrzebnie rozsiewać głupie ploty.
A tak w ogóle to gdzie się podział twój "HONOR" przez duże "H"?
jakoś nie widzę żeby ktokolwiek kto startował w w/w kategorii czepiał się do mało istotnych szczegółów i jak sądzę większość była zgodna co do decyzji powtarzania biegu przez Jodę
na przyszłość proponuję dokładnie rozeznać się w sytuacji i przepisach zamiast niepotrzebnie rozsiewać głupie ploty.
A tak w ogóle to gdzie się podział twój "HONOR" przez duże "H"?
~dibi~