Dziewczyny na Bikach !!!
po pierwsze piotras, nie strasz, bo naprawde nie masz czym i o co, ja dalem swoja opinie na poczatku ty ja troche zjechales , ja zjechalem ciebie i tak powstala makakofonia , wiec uspokoj sie , chyba wszystkie Piotrki sa zajebiscie nerwowe, pozatym nie wiedzialem ze to twoja baby na poczatku wiec pewnie bym tak nie powiedzial fakt nie podoba mi sie dziewczyna no ale coz , wazne ze tobie sie podoba, ale to nie jest powod zebys sie unosil honorem i mi grozil , niestety swoich fot nie mam nie mam tez laski , wciaz jej szukam , jestem dosyc wybredny w tych sprawach i laska musi spelniac wiele wariantow dlatego napisalem ze jest dla mnie pasztetem ale nie musiales sie od razu unosic, powinienes uszanowac moje zdanie a przynajmniej go olac, ja bym tak zrobil. Więc na przyszlosc nie scinaj sie tak i nie nazywaj mnie skurwysynem bo za to juz bym mogl ci strasznie wpierdolic za obrazanie mojej mamy i mial bym w dupie jak wygladasz itp. wiec uspokuj sie i nie bądz taki ciety , forum jest po to zeby wyrazac swoje zdanie , mogles sie liczyc z kazdym zdaniem jak dawales fote swojej laski , tak czy inaczej przepraszam ze pojechalem ci po ambicji
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Qube Wybacz ja też za bardzo przekroczyłem smak dobrej wypowiedzi, przesadziłem, no ale nie ważne, ważne natomiast, że masz honor i przeprosiłeś ;) Nie mam juz urazy.. I masz racje, że każdy ma prawo do swojej opini, lecz też czasem należy się liczyć ze słowami...
pozdrawiam
pozdrawiam
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
Galerijka
hahaha:D Witamy w programie "Wybacz mi"... jesli chcecie kogos publicznie przeprosic wystarczy wysłac sms'a o tresci "nie chciałem" na nr. 7199 (koszt sms'a 1,22 + vat)... napisz teraz, nie czekaj!!! Gratis dorzucimy Ci sztuczną różyczkę i będziesz mogł pozdrowić rodzinę przed kamerami!!!
www.feel-free.pl
Qube Kurwa koles jak Ci sie nie podoba to po co tu wogule weszłes ,mama Cie nie kocha ze obrażasz mni ena forum ?? prosze o wybaczenie ty cwaniaku o braku skromności na zdjeciu mało co widać a niestey sie mylisz co co mojej osoby najpierw sie dowiedz z potem komentyj ,patrzysz tylko na wygląd ??i na to pewnie co pod spudniczką ,ja nie należe do puszczalskich pijących palących czy ćpających , nie było mnie tu dośc długo ale teraz niepozwole na twoje cwaniakowanie !! a i jeszcze raz Kurwa zagroż mojemu chłopakowi to Cie coś zrobie zachowujesz się jak Zakompleksiony Bachor , Ciekawe czy serio jestes takim odważnym kolesiem ,a może masz za duże wymagania do innych bo żadnych wobec siebie hm??!! i poprostu jak Ci sie nie podoba to nie wchodz na to forum PROSTE wydaje mi ise ze tyle twuj mały móżdżek może załapać , i dziękuje a ten pasztet to wezme za komplement od chłopca niedojrzałego emocjonalnie ...zycze ci powodzenia ;)
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
-
- Kontakt:
cholota i dla mnie dziewczyna ktora jezdzi w dh lub fr jest z gory splawiona chyba ze to xc albo poprostu lubi jezdzic na spacerki bez obrazy dla bikegirl dla mni edziewczyna powinna poruszac sie z gracja itp. itd.
ps i tak ja mam najladniejsza laske i tyle
ps i tak ja mam najladniejsza laske i tyle
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876