Jak to jest to jest z tymi duro 2005 z piwotami ? Czy to prawda ze sa trefne a orginalne sa tyko pod tarcze ? nie mam poki co kasy na tarczowe, wiec chcialem kupic jakis tani amorek z piwotami do polatania
dokładnie tak jak mówisz... rozmawiałem kiedyś z typem co jest dystrybutorem i duro z piwotami ma dolne golenie od xcp-pro czyli syf. Ja też nie mam kasy na tarcze narazie ale wole jeździć z vką z tyłu tylko.
temat byl juz...zaloze sie za material z jakich wykonano golenie do duro bez pivotow i tych z xcp-pro jest ten sam i jakos ta sama...a ze ludzie sie pytali czemu robia tylko bez pivotow to zmontowali taki mix i sprzedaja...
Według mnie duro z pivotami i bez pivotow to to samo! Niczym to sie nierozni poprostu tak tylko sobie to wszystko wymyslili! Tu jest monolityczny odlew z magnezu i tu.
ja doczytalem u innego dystybutora ze sprowadza duro z piwotami.. jak jest naprawde to ciezko powiedziec .. ale podobno w tych co maja dolne golenie od xcp-pro sa problemy z wlozeniem opony 2,3..
wejdzcie na stone shimano polska i se poczytajcie to zobaczycie dokladnie jest opisane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!