Monkey camp

Sputnik
Kontakt:

Monkey camp

Post autor: Sputnik »

Witam! Kolega mnie prosil zeby sie zapytal o dokladny adress tego obozu , kiedy on jest i jak to wogole wyglada . z gory dzieki za pomoc ;] pozdro
Zycie jest jak bitwa, niekonczonaca sie gonitwa ,ostra jak bzytwa pomaga mi modlitwa !!
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Powiedz koledze ze temat był pare dni temu o tym obozie
Sputnik
Kontakt:

Post autor: Sputnik »

a mozesz zapodac lin ka czy cos zeby sie dowiedzial ?? z gory thakx
Zycie jest jak bitwa, niekonczonaca sie gonitwa ,ostra jak bzytwa pomaga mi modlitwa !!
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Monkey camp to obóz?? Z tego co wiem to to jest skatepark w czechach z gąpkami. A jeśli o to ci chodzi to był topic 2 dni temu o tym i pisałem jak dojechać tam itp. Opcja szukaj albo poprostu 1 strona archiwum topiców !! ;]
rakoś
Kontakt:

Post autor: rakoś »

Siema !!! Jestem z wawki a dokładnie z wesołej ! to ja prosilem sputnika o info odnosnie Monkey Campa bo nie mam neta !!!! chcialbym sie dowiedziec czym tam najlepiej dojechac (wolalbym pociag ale skad i ktorym) i czy jest jakis hotelik albo cokolwiek innego zeby mozna bylo nocke zalapac (jakis najtanszy i najblizszy) tej miejscowki bo mam zamiar tam sie wybrac na kilka dni !!!! prosze o info i z gory dziex !!!!
Dirt - życzymy państwu miłego lotu !!! Ride Free Ride Hard !!!
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Roteiro pisze:Monkey camp to obóz?? Z tego co wiem to to jest skatepark w czechach z gąpkami.

racja ;]
mi sie coś *********
sory wszystkim !!
ODPOWIEDZ