zadyma!!!kur*** ale sie wkurwilem musielismy rozwalic nasze hopy policja sie zainteresowala albo kolegiuma albo rozwalamy masakra a byly takie fajne ci jeban* ludzie pokapowali kurwa co sa ludze mnie to wkurwia co komu to przeszkadza
Mi juz nie raz hope jakieś jeba.ne drechy czy inne hu.je rozwalały i sie nie załamywałem od razu.
Ale teraz juz nie mam takiego problemu bo buduje se na placu z drewna :D
no widzisz zyja w polsce takie qrwy stare (bo pewnie to jakas babcia albo dziadek doniosl) co ich szlak trafia jak widza ze mlodzi maja jakas fajna zajawke. naoglada sie taki stary leb jebanegx rydzyka to mu sie we lbie przestawia. niedojebanx ludzie do potegi.
nam rozjebali porządną trase dh/fr.. tyle że to leśniczy.. porządne hopy (kurwa ze 4 razy wiencej piachu niż na te na tych zdjęciach poszło..) przyjezdzamy pewnego dnia.. a tu wszystko zrównane z ziemią.. ;/ (A TO WSZYSTKO W LESIE OCZYWIŚCIE)
kurde ale to i tak z bezmyslnascia ludzi to jest szok przed domem mam osiedlowa uliczke i pole oczywiscie ludzie psy na spacerki se prowadzaja ale to jeszcze nic dzis zrobilem nowa hope nie ma nawet pol metra bo mi sie samemu nie chcialo robic ... bo w sumie 1 i 2 hope sam wlassciwie robilem kumplom sie nie chce n/c. dobra przejde do setna (czy sedna) ludzie sa tak ******* ze pomimo tego iz przy hopach rozpierdzielam trawe zeby mieli jak chodzic na okolo to bencwaly laza po hopach phi nawet skacza dzis na swierzo zalanej hopie znalazlem ladnie wbity slad po bucie no szlag mnie trafia jedna hopa byla na srodku sciezki przed fajnym uskokiem ale ludzie sa zbyt glupi zeby ja ominac k**** no zapierniczam na rowerze a cala rodzinka mama synek i coreczka z gracja wskakuja na hope jak na jakis kurde schodek a ja zapierniczam zeby se skiknac a oni swiete krowy nie racza zejsc mi zdrogi nie wiem pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo nastepnym razem ich qwa rozjade
P.s. moga mnie zaskarzyc jak ich potrace kapke ^^