konflikt z POLICJA!!!
-
- Kontakt:
Cytuję: "jedna hopa byla na srodku sciezki przed fajnym uskokiem" - stary, powiedz mi, od kiedy buduje się hopy na środku ścieżki. Jest to niewygodne dla osób, które nią chodzą i także dla Ciebie, bo musisz je omijać.
Następnym razem polecam znalezienie lepszego miejsca :) Pamiętaj, że im głębiej w las, tym lepiej.
Następnym razem polecam znalezienie lepszego miejsca :) Pamiętaj, że im głębiej w las, tym lepiej.
Shut up, when I'm talking to you!
a znakow interpunkcyjnych to nie znasz? :PŁukasz1990 pisze:kurde ale to i tak z bezmyslnascia ludzi to jest szok przed domem mam osiedlowa uliczke i pole oczywiscie ludzie psy na spacerki se prowadzaja ale to jeszcze nic dzis zrobilem nowa hope nie ma nawet pol metra bo mi sie samemu nie chcialo robic ... bo w sumie 1 i 2 hope sam wlassciwie robilem kumplom sie nie chce n/c. dobra przejde do setna (czy sedna) ludzie sa tak ******* ze pomimo tego iz przy hopach rozpierdzielam trawe zeby mieli jak chodzic na okolo to bencwaly laza po hopach phi nawet skacza dzis na swierzo zalanej hopie znalazlem ladnie wbity slad po bucie no szlag mnie trafia jedna hopa byla na srodku sciezki przed fajnym uskokiem ale ludzie sa zbyt glupi zeby ja ominac k**** no zapierniczam na rowerze a cala rodzinka mama synek i coreczka z gracja wskakuja na hope jak na jakis kurde schodek a ja zapierniczam zeby se skiknac a oni swiete krowy nie racza zejsc mi zdrogi nie wiem pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo nastepnym razem ich qwa rozjade
P.s. moga mnie zaskarzyc jak ich potrace kapke ^^
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Nie martw się ziomuś!!!... Zrobisz następne... przecież nie masz 90 lat... Jeszcze całe życie przed tobą... My robiliśmy u siebie przy hopach około 2 lata i był zajebisty dircik ale tym razem nie policja a miejscowi że tak powiem gangsterzy nas wykurzyli z tamtąd... Teraz się przeniosłem z ekipą na chyba najlepszy i nawiększy dirt we Wrocku(KoSmOs) i tego to jush napewno nie rozwalą... Poza tym jak by się ktokolwiek burał to jest pan Wiercik(szefowy osiedla) i ten koleś jest zarąbisty... pozwala koparką przyjeżdżać kopać i wogule wogule... I on nie pozwoli aby rozjebali Kosmos...:D...
Pozdro dla pana Wiercika...:D...
Pozdro dla pana Wiercika...:D...
www.dirt71.prv.pl
-
- Kontakt:
Hehe u nas w Tarnowie to juz sie robi mafia mundorowa! Kolesie z poczty straz miejsca i policja ...juz mialem raz tak ze jade sobie miastem i jada skurwiele z poczty (ziomki chyba cos przewoza jakas kase albo cus bo sa uzbrojeni) i zajezdzaja mi droge no to ja odwrot a oni za mna no ale wiadomo ze nie w kazda uliczke wjada wiec zawsze sie im ucieka ;) A co do hopek to w **** jest cweli ktorzy rozwalaja hopki ...nic sie nie utrzyma..;/////
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949