Tor NS w GTA SA
To mozna proste wytlumaczyc.
JAk masz na dole parking z motorem i baikem, tow prawo (patrzac na gore) jedziesz do gory , po urwistej drodze.
Bedziesz widzial na mapie zielony teren (jak park) z drzewkami itp.
Widac go na linku http://www.republika.pl/mlaczynski/mapa.JPG
i musisz pojeździc po tym zielonym terenie i napewno znajdziesz, ja tak zrobilem.
Wydaje mi sie (z tego co pamietam, ze jest na lewo (zachod) i 1cm (na mapie w dol) 1cm(1,5) w lewo i 1 cm w dol od czerwonej kropki tam sa ns. Z tego co pamietam. Nietrudno znalesc!
JAk masz na dole parking z motorem i baikem, tow prawo (patrzac na gore) jedziesz do gory , po urwistej drodze.
Bedziesz widzial na mapie zielony teren (jak park) z drzewkami itp.
Widac go na linku http://www.republika.pl/mlaczynski/mapa.JPG
i musisz pojeździc po tym zielonym terenie i napewno znajdziesz, ja tak zrobilem.
Wydaje mi sie (z tego co pamietam, ze jest na lewo (zachod) i 1cm (na mapie w dol) 1cm(1,5) w lewo i 1 cm w dol od czerwonej kropki tam sa ns. Z tego co pamietam. Nietrudno znalesc!
-
- Kontakt:
8-22 cos takiego.
Ale ten wyscig, jeszcze na tym rowerze mi sie totalnie nie podoba. Tak jakby mnie dali na składaka i wrzucili na redbull rampage!
Nie do opanowania przy wiekszych predkosciach, wywrotny (opony z 1,95) bez amorow, no zupelnie jak skladak!!!
Jak wyjezdzacie pod gore???
Ja probowalem juz wszystko:
-helikopter (dlugo sie wylatuje pod gore)
-samolot (najlepsze!- polecam, tylko sie trzeba w czas katapultowac, jak ladowanie nie wyjdzie)
-auto (zwykle-za malo mocy!)
-terenowa (ujdzie, ale za szeroka)
-motor (good)
Jezdiliscie hummerem wojskowym??? Ja mam go w garazu :D
Tylko jeszcze musze ukrasc smiglowiec wojskowy, raz mi sie udalo ale mnie rozwalili :(
Tak samo auto do Dakaru (jest przy radarze w 3 mapie)
Ale ten wyscig, jeszcze na tym rowerze mi sie totalnie nie podoba. Tak jakby mnie dali na składaka i wrzucili na redbull rampage!
Nie do opanowania przy wiekszych predkosciach, wywrotny (opony z 1,95) bez amorow, no zupelnie jak skladak!!!
Jak wyjezdzacie pod gore???
Ja probowalem juz wszystko:
-helikopter (dlugo sie wylatuje pod gore)
-samolot (najlepsze!- polecam, tylko sie trzeba w czas katapultowac, jak ladowanie nie wyjdzie)
-auto (zwykle-za malo mocy!)
-terenowa (ujdzie, ale za szeroka)
-motor (good)
Jezdiliscie hummerem wojskowym??? Ja mam go w garazu :D
Tylko jeszcze musze ukrasc smiglowiec wojskowy, raz mi sie udalo ale mnie rozwalili :(
Tak samo auto do Dakaru (jest przy radarze w 3 mapie)
Aha i jeszcze jedno pytanie i cos godne polecenia.
FDajnie sie lata uszkodzonym samolotem i jeszcze trudniej laduje!!!
Jak mozna samolot uszkodzic (uszkodzone lotki pionu i poziomu). Ja kiedys zachaczylem o budynek i most, bo mam zajawke i przelatuje wszystkim pod mostami :D.
Naprawde fajnie sie lata uszkodzonym samolotem-trudno.
Gdzie moge znalesc stary samolot??
FDajnie sie lata uszkodzonym samolotem i jeszcze trudniej laduje!!!
Jak mozna samolot uszkodzic (uszkodzone lotki pionu i poziomu). Ja kiedys zachaczylem o budynek i most, bo mam zajawke i przelatuje wszystkim pod mostami :D.
Naprawde fajnie sie lata uszkodzonym samolotem-trudno.
Gdzie moge znalesc stary samolot??