widziałem że był już o tym temat i sporo osób się tam zapisał. u mnie temat powraca i chciałbym się zapytać czy coś już z tego dostaliście? czy są jakieś problemy, itd??
tak ja mam problem:
moim zdaniem to jest oszustwo. odebrałem jednego meila jak narazie :/ i hu.j nic nie dostałem ani grosza. a po drugie miałem juz zwerbowaną jedną osobe a po tygodniu patrze moje konto: liczba zwerbowanych osób: 0 :( poprostu mi podpier*olili jedną osobę :/
a nie sorry pomyłka - dali kase (całe 6gr za meila jednego, teraz sprawdziłem widocznie to trzeba trochę odczekać od czasu odebranie meila) ale fakt faktem ze mi jedną osobę zwerbowaną wykasowali :(
no ja mam 112 zł jak anrazie...a jeszcze troche pewnie dam rady...musicie poczekac troche...i bedeą przylaziły te meile wszystki emni eprzez pierwszsy chyba miesiąc(?) nic nie przychodziło i olałem sprawe ale patrze kiedys na skrzynke a tu z 60 meili...:)
w dupu się wypisałem z tego....przez tydzień przyszedł jeden mail... a moje dane przecież mieli... i tylko czekać jak przyjdą ilsty z klubu książkowych moli, anonimowych alkoholików i wieczorowych pedofili...
Mam nadzieje, że przestrzegają przepisów i skoro się wypisałem to usunęli moje dane z bazy :P
a co do tego, czy moze miec kilka osob z jednego kompa, to tak, bo ja zrobilem matce i ojcu meila, i ich zapisalem do logomedii, a osoba polecajaca wpisalem swoj numer :P (tylko nikomu ani slowa :D) i jak na razie wszystko git