bunny hop
shaman tak bawiac sie hamulcami mozna pokonywac murki nawet metrowe ( moze przesadzam ) bez problemu
wjezdzasz i hamulcem i nogami podrzucam tyl - banal, jesli chdozi o bunny hopa to nie wiem ile to cm bylo ale Ci co wiedza gdzie to byly te wysokie murki na metro ratusz - kolo arsenalu. no i jeszcze 6 schodow ... ale nie wiem jaka tro wysokosc byla ale DUZE byly.
wjezdzasz i hamulcem i nogami podrzucam tyl - banal, jesli chdozi o bunny hopa to nie wiem ile to cm bylo ale Ci co wiedza gdzie to byly te wysokie murki na metro ratusz - kolo arsenalu. no i jeszcze 6 schodow ... ale nie wiem jaka tro wysokosc byla ale DUZE byly.
www.hcfr.pl !!
wrrrrrrr a ja wogole nie umie bunnego umie podskoczyc calym rowerem na max 15-20 cm ale nie wiem czy tak wyglada bunny :/
mam nadzieje ze sie kiedys naucze tego
ps. jezdze na dragu od gdzies 2 miechow ale bunnego prawie wolgole nie cwicze
choc na zwyklym goralu kolegi wyskoczylem z 25 cm :D jakis lzejszy ma ten bajk niz moj
mam nadzieje ze sie kiedys naucze tego
ps. jezdze na dragu od gdzies 2 miechow ale bunnego prawie wolgole nie cwicze
choc na zwyklym goralu kolegi wyskoczylem z 25 cm :D jakis lzejszy ma ten bajk niz moj
http://tiny.pl/h9dh - Mój rower
http://tiny.pl/slr - Moje aukcje
http://tiny.pl/slr - Moje aukcje
-
- Kontakt:
Ja skakalem na takiej meridzie umf lekkiej, jedna taka kostka plasko i 3 pionowo, nie wiem ile to...
A na moim dzis padl rekord, 25cm! ;d
Rower w sumie nie jest az tak ciezki jak myslalem, 26,5kg, znosnie. Will see, na razie musze nieco przypakowac ;]
A na moim dzis padl rekord, 25cm! ;d
Rower w sumie nie jest az tak ciezki jak myslalem, 26,5kg, znosnie. Will see, na razie musze nieco przypakowac ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jak max (wogole kurda jaki max jak koc ;p) robi na 60 to ja z 80-90.... ale jak mam dobry dzien i dawno nie cwiczylem....
mysle ze to jets luz 60 cm nie trzeba nawet sie wychylac za siodlo-
bo to tez dobre zeby tak wyciagac banego zeby miec rece wyciagniete i ramiona nizej niz nadgarstki i ogolnie go wyciagac w gore i w przod czyli siebie w gore i w tyl
bo jak ty jestes juz na maxa wysoko to mozesz rower dac wyzej od siebie w ten sposob przeskoczysz jeszcze wyzej bo jak sie nie wychylisz to haczysz o siodlo zadem ;p
to sa aspekty ktore ja wykumalem. to bylo w sumie trudne powyzej 70 bunegozrobic ale taki manewr pomaga.
mysle ze to jets luz 60 cm nie trzeba nawet sie wychylac za siodlo-
bo to tez dobre zeby tak wyciagac banego zeby miec rece wyciagniete i ramiona nizej niz nadgarstki i ogolnie go wyciagac w gore i w przod czyli siebie w gore i w tyl
bo jak ty jestes juz na maxa wysoko to mozesz rower dac wyzej od siebie w ten sposob przeskoczysz jeszcze wyzej bo jak sie nie wychylisz to haczysz o siodlo zadem ;p
to sa aspekty ktore ja wykumalem. to bylo w sumie trudne powyzej 70 bunegozrobic ale taki manewr pomaga.
heh troche pokrętnie to napisałeś ale czaje o co ci chodzi, tu masz racje, do tego jeszzce odpowiednia dynamika i z tym mozna juz cos zrobic konkretnego.
a wjezdzanie na murki z hamplem ---> no coz, mialem obraz kogos kto podrzuca przod i go stopuje, dlatego napisalem ze tak sie nie wjedzie. moze ten przedni hamulec przy wheelie mi to zasugerował ( rotfl )
ale dobra juz wiem o co wam chodzi :) btw: z takiej techniki dostawania sie na murki komfortowo robi sie nose manuala juz na murku, tylko trzeba bardziej sie przylozyc, takie cos jest jak najbardziej spoko. ale to i tak troche offtopic bo to zaden tam bunny : ]
a wjezdzanie na murki z hamplem ---> no coz, mialem obraz kogos kto podrzuca przod i go stopuje, dlatego napisalem ze tak sie nie wjedzie. moze ten przedni hamulec przy wheelie mi to zasugerował ( rotfl )
ale dobra juz wiem o co wam chodzi :) btw: z takiej techniki dostawania sie na murki komfortowo robi sie nose manuala juz na murku, tylko trzeba bardziej sie przylozyc, takie cos jest jak najbardziej spoko. ale to i tak troche offtopic bo to zaden tam bunny : ]
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
mi równierz nie wychodzi "podręcznikowy" bunny podczas jazdy ale w miejscu to całkiem wysoko ale to sie nie liczy, a tak wogóle to w tu poinien być jakiś przepis na bunnego opisany a nie przechwałki kti ile przeskoczył ;]
WY zarąbiści kozacy, wymiatacze napiszcie coś jak to sie robi pomurzcie biednej lamie na a-gangu :] i reszcie też sie to przyda :]
WY zarąbiści kozacy, wymiatacze napiszcie coś jak to sie robi pomurzcie biednej lamie na a-gangu :] i reszcie też sie to przyda :]
hmmm.
patrz dzial dla poczatkujacych. jest ZE 3 TOPICI JAK ROBIC BUNNYEGO POSZUKAJ!!!
tam jest rysunek erenesa i tam mozna zamieszczac pytania :)
end :P
a ja dzis wyczailem jak wyzej robic. tera cwiczyc trzeba. ale mam bloka przed murkami - nie lubie amrnowac kasy na detki i rozpierpzac jeszcze badziej obreczy :/
patrz dzial dla poczatkujacych. jest ZE 3 TOPICI JAK ROBIC BUNNYEGO POSZUKAJ!!!
tam jest rysunek erenesa i tam mozna zamieszczac pytania :)
end :P
a ja dzis wyczailem jak wyzej robic. tera cwiczyc trzeba. ale mam bloka przed murkami - nie lubie amrnowac kasy na detki i rozpierpzac jeszcze badziej obreczy :/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Wiesz ja tylko od czasu do czasu proboje jak siade na sztywniaka kolegi , i tak od czasu do czasu przez rok probowalem i dopiero rozkminilem, generalnie podrywam impetem caly rower i potem go przepycham lapami... ot cala filozofia... kazdy nieco inaczej robi banego, nie ma na to przepisu, jak sie nauczysz tak bedzie ok oby bylo wysoko i bezpiecznie ( zebys nie spadal na przod za mocno) i git ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
No money no funny bunny honey:D
A ja robię banego na10-20cm a i tak jestem zjebisty :D liczy sie przyjemność z jazdy na rowerze nie ważne jak ważne ze umiem jeździć (jak to powiedział szopen z wrocka)