Skróty myślowe, hehe :]
Skróty myślowe, hehe :]
Wczoraj jadaz z groochasem po czesci do czech zaczalem sie zastanawiac czy to niewyspanie mojgo kierowcy, a moze jego czeste upadki na glowe spowodowaly znaczna ilosc skrótów myślowych jakie wspomniany mr Groochas wypowiadał w moją stronę :P
Oto co ciekawsze:
dziaramy - jedziemy po dziurawej drodze ("Ale dziuramy")
dziura - skurwiala droga jest dziurawa ("Ale ta dziura") - nigdy bym sie nie domyslil o co chodzi gdyby sie nie poprawial o co mu chodzilo na prawde :P
I teraz pytanie do was: czy wy tez tak czasem macie?? :P
Oto co ciekawsze:
dziaramy - jedziemy po dziurawej drodze ("Ale dziuramy")
dziura - skurwiala droga jest dziurawa ("Ale ta dziura") - nigdy bym sie nie domyslil o co chodzi gdyby sie nie poprawial o co mu chodzilo na prawde :P
I teraz pytanie do was: czy wy tez tak czasem macie?? :P
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
-
- Kontakt:
hehehe... jakbylem maly i bylo lato, to sie pytalem starszej czy ubrac krotkie spodenki i koszulke z krotkim rekawkiem :D i robilem to tak
-mamo, co ubrac?
-nie wiem, spodenki i koszulke
-na wszystkie krotkie rekawki?
-mamo, co ubrac?
-nie wiem, spodenki i koszulke
-na wszystkie krotkie rekawki?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
Ja wczoraj z zamiarem wysikania sie poszedlem do kuchnni odnoszac kubek, potem poszdlem do sypialni zobaczyc ile stopni , potem do lazienki umylem rece i siadlem przed kompa (wszysko odruchowo wogole o tym nie myslac) siadlem i sie skapnalem ze nadal chce mi sie lac... zonka takieo mialem ze ja pierdole, DZIURY w mozgu...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ja za to odstawilem tak aakcje o 1 w nocy wzielem pusty kubek wstajac od kompa (wstalem z zamiarem wysikania sie) poszedlem do kibla postawilem kubek w umywalce i poszedłem do kuchni gdzie mało brakowało a zaczałbym lać do zlewozmywaka :D jak powiedziałem kumplowi to ryczał że smiechu :D
GG: 1725215 Jelenia Góra
Sorry że tak podwójnie ale cosik innego mi siem przypomniało :
w ostatnie wakacje dokładnie 11 sierpnia miałem się spotkac razem ze swoja "ekipka" z kumplem z Krakowa i jego kumplami na PKP jelenia góra . Pociag miał byc o 16 34 ale o fakcie zappomnialem i przypomnailo mi sie o tym o 16 15 przy kompie no i z pospiechu pojechalem pod same PKP w ...kapciach hehe . z tego pośpiechu zapomnialem założyc butow musialem sie wrocic a całosc (powrot do domu , ubranei butow i powrto na pkp) zajeło mi jakies 9 min a wiec ustanowilem nowy rekord :D ojciec jak zobaczyl mnie po 10 min od wyjazdu w kapciach sie troche zdziwił :d
w ostatnie wakacje dokładnie 11 sierpnia miałem się spotkac razem ze swoja "ekipka" z kumplem z Krakowa i jego kumplami na PKP jelenia góra . Pociag miał byc o 16 34 ale o fakcie zappomnialem i przypomnailo mi sie o tym o 16 15 przy kompie no i z pospiechu pojechalem pod same PKP w ...kapciach hehe . z tego pośpiechu zapomnialem założyc butow musialem sie wrocic a całosc (powrot do domu , ubranei butow i powrto na pkp) zajeło mi jakies 9 min a wiec ustanowilem nowy rekord :D ojciec jak zobaczyl mnie po 10 min od wyjazdu w kapciach sie troche zdziwił :d
GG: 1725215 Jelenia Góra
-
- Kontakt:
tak sobie kojarze skroty myyslowe to mam czasem takie ze glupio mi sie robi heh ale najgorsze jest i z przykroscia musze stwierdzic ze od wodzi to rozmawiam z kims i nagle nie wiem o czym mowie...albo zaczynam sie smiac i nie wiem z czego sie smieje na poczatku to bylo zabawne ale teraz to masakra :|
::::::Give me Fuel, Give me Fire ...my desire:::::::
-
- Kontakt:
hehe :D mi tez sie wpadki zdazaja (np na jezyku polskim pan zaleca klasie domyslac sie 'co piotrek wypowiedzia swoja chcial przekazac' hehehe)
ale ich nie pamietam bo niestety dziury pamieci tez ma (sprawdziany :/) ale... eh nie bede sie tak nastrajal musze sie przygotowac do egzaminu gim :D
jak cos mnie sie przypomni to napisze :D
ale ich nie pamietam bo niestety dziury pamieci tez ma (sprawdziany :/) ale... eh nie bede sie tak nastrajal musze sie przygotowac do egzaminu gim :D
jak cos mnie sie przypomni to napisze :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt