Węże, Pająki, mrówki, Jaszczurki itp. :D
Węże, Pająki, mrówki, Jaszczurki itp. :D
Czy ktoś z was (bikerów) choduje jakiej zwieżątka terraryjne ?? :D jak tak to jakie ??
-
- moderator
- Kontakt:
erght :) a wiec, pan corny hoduje skorpiona czarnego mocarnego i wielkeego zabojce neiwinnych malych myszek, ptasznika kedziezawego morderce biednych zabek i nowy nabytek mam czyli pytona tygrysiego - kurczakow oprawce,
btw , szukam imeinia dla weza :P
moze pomozecie? propozycje: szatan, zło, dante, morpheus, szatan Cie znajdize itd :P
btw , szukam imeinia dla weza :P
moze pomozecie? propozycje: szatan, zło, dante, morpheus, szatan Cie znajdize itd :P
gg:3347295
-
- Kontakt:
hehe, jak zobaczłem tytuł, to myślałem, że kolejny temat kulinarny :D
Corny, nazwij go Thor (chyba wiesz kto to?), dante fajnie, albo np Azael/Azazel/Belzebub (demon) :]
tak poza tym jestem ciekaw jak wygląda konsumpcja biednej małej myszki przez skorpiona i żab by pająk, może opiszesz? (chodzi o efekt, w jakim stanie jest konsumowane itp) :D
Corny, nazwij go Thor (chyba wiesz kto to?), dante fajnie, albo np Azael/Azazel/Belzebub (demon) :]
tak poza tym jestem ciekaw jak wygląda konsumpcja biednej małej myszki przez skorpiona i żab by pająk, może opiszesz? (chodzi o efekt, w jakim stanie jest konsumowane itp) :D
Corny, broń boże nie mam skłonności sadystycznych (zdawało mi się, że zobaczyłem ironię ;) po prostu zżera mnie ciekawośc. wiem, że pająki trawią papu przed zjedzeniem, ale zastanawia mnie, czy pająk robi to dyskretnie, czy robi sobie zupkę z myszki i siorbie. co do skorpionów, to wogóle nie mam pojęcia jak to może wyglądać.