Sklepy w Warszawie lub Lublinie..
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
Sklepy w Warszawie lub Lublinie..
Witam.. Nie moglem znalezc nic w search... A chcialem zapytac sie o jakies dobre i dobrze zaopatrzone sklepy w Warszawie albo Lublinie, bo tam moglbym pojechac.. Jestem z Radomia, wiec chyba tylko te dwa miasta wchodza w gre.. Pytam, bo moim zdaniem w Radomiu nie ma zadnego porzadniejszego sklepu.. W jednym juz ze 3 tygodnie czekam na sprowadzenie i zaplecenie obreczy.. I juz cos mnie bierze jak nie moge jezdzic.. :((( Nie zamierzam kupowac czegos wiecej w radomiu.. nie chce czekac.. Wiec so jakies dobre i dobrze zaopatrzone sklepy w Wawie albo Lublinie (chodzi mi glownie o czesci takich firm jak: Shimano, Northshore i Truvativ), zeby nie trzeba bylo tam czekac na sprowadzenie, tylko rzeczy kupic od reki.. ? Z gory dzieki za odpowiedzi... :)
a nie ma czegos takiego jak sklepy internetowe? albo allegro. od sprawdzonych allegroiczow warto brac. a w necie na pewno taniej niz w sklepach i wiekszy wybor.
ja parwie wszystko z neta sciagniete mam. jak bym mial czekc na kazda czasc zeby sprowadzili to chyba za 10lat bym mogl usiasc na swym rumaku :D
ja parwie wszystko z neta sciagniete mam. jak bym mial czekc na kazda czasc zeby sprowadzili to chyba za 10lat bym mogl usiasc na swym rumaku :D
sikun jestes...
w wawie to masz ( moim zdaniem dwa najlepsze sklepy )
belwederska ( na ulicy belwederskiej:P )
sniegocka ( na ulicy czerniakowskiej cos tam )
sa to sklepy z www.skleprowerowy.com
i moim zdaniem ludzie tam sa super maja dobre ceny i sprzet. polecam
belwederska ( na ulicy belwederskiej:P )
sniegocka ( na ulicy czerniakowskiej cos tam )
sa to sklepy z www.skleprowerowy.com
i moim zdaniem ludzie tam sa super maja dobre ceny i sprzet. polecam
www.hcfr.pl !!
sklepy w wawie:
- PLUS - ul. Zamiany
- IX - ul. Krasińskiego
- EX - ul. Czerniakowska
- BIKER - ul. Belwederska
- PEKAES - al. Niepodległości
- BIKEMAN - ul. Bartoka
- BIKEMAN - ul. Wyzwolenia
- AIRBIKE - ul. Dereniowa
- SKITEAM - ul. 17-go stycznia
- "Kołak" - Powiśle
- "Brodawka" - al. KEN
I pewnie jeszcze kilka by się znalazło.
Jest jeszcze parę na Ursynowie, ale bardzo ich nie lubię.
- PLUS - ul. Zamiany
- IX - ul. Krasińskiego
- EX - ul. Czerniakowska
- BIKER - ul. Belwederska
- PEKAES - al. Niepodległości
- BIKEMAN - ul. Bartoka
- BIKEMAN - ul. Wyzwolenia
- AIRBIKE - ul. Dereniowa
- SKITEAM - ul. 17-go stycznia
- "Kołak" - Powiśle
- "Brodawka" - al. KEN
I pewnie jeszcze kilka by się znalazło.
Jest jeszcze parę na Ursynowie, ale bardzo ich nie lubię.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
polecam sklep speed (ale nazwa nie :P) tzn U "Kolaka." sma sie zaopatruje i jest ok. owszem sporo rzeczy nie ma ale to jeden z niewile sklepow gdzie mozna sie dogadac w sprawie czdesci znizek (jak sie ma znajomosci :P) i wogole
jak chodzi o osprzet to w zabkach o dziwo maja nie najmnieszy wybro. jest sporo korb truvativa, jest monster na polce, sa piast dangerous mikea wogole czesci spoko. trudno o znizki ale da rade cos wymyslec.
ex - moze byc. nie mam zlych doswiadczen z nim zwiaznych :D
na ursynowie tez spoko...
jak chodzi o osprzet to w zabkach o dziwo maja nie najmnieszy wybro. jest sporo korb truvativa, jest monster na polce, sa piast dangerous mikea wogole czesci spoko. trudno o znizki ale da rade cos wymyslec.
ex - moze byc. nie mam zlych doswiadczen z nim zwiaznych :D
na ursynowie tez spoko...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
o ile sie nie myle to otwatrte na rowerowej jest (przynajmniej było) w poniedziałki srody i piatki od 16 do 19 ale czasem chłopaki sie nie wyrabiają zeby z chełma przyjechac.Nie wiem jak jest teraz bo dawno nie byłem ale warto jest czasem poczekac a ja moze jutro sie wybiore zobaczyc co jest ciekawego..