Manitou Black Comp 100/120
Manitou Black Comp 100/120
Witam.
Co sadzicie o amorku Manitou Black Comp 100/120 ?
Za ile chodza uzywane, ile nowka ?
Szukam jakiegos amorka do dualu nad sie ?
Co sadzicie o amorku Manitou Black Comp 100/120 ?
Za ile chodza uzywane, ile nowka ?
Szukam jakiegos amorka do dualu nad sie ?
intymnie-sklep.com.pl
hmm rozcznki 01-02 chodza w dobrych cenach nawet , mialem model xc i chodzil bardzo fajnie ( 04 ) , fakt blacka taniej mozna dorwac , ale jak mowie serwis serwis serws ;] to jak z dzieckiem malym prawie :)
no i jak mialem 2 manitou ( x vert i black ) to w obu poszedl koreczek olejowy :/ kicha
no i jak mialem 2 manitou ( x vert i black ) to w obu poszedl koreczek olejowy :/ kicha
www.mm-foto.pl
Hmmmm, Blacki ujeżdzałem i powiem, że dużo od hampla przedniego zależy....w Agangu z tamtego roku jest mx-2 i tam gdzie jezdziłęm to hampel był kosa masakryczna, amorek więc był nieżle wysilony i strzelał bardzo, praca też była taka sobie.....kiedyś chciałem Blacka, ale teraz bym nie wziął, bo widziałęm co da się z nim zrobić :P Lichy ten amorek jest strasznie, ale dla początkujących będzie fajna sprawa :]
http://dhcyc.pinkbike.com
Ja Blacka bardzo polecam, Mój kumpel go ujeżdża od 2 lat i ja sobie sprawiłem takiego i jestem zadowolony. Mam Black Comp rocznik 2003 kupiony nówka w 2004r. Ma pełno reuglacji-skok (100-120), odbicie, dobicie. Czego jeszcze chcieć? No i mam do niego smarowniczkę ze smarem manitou, który jest świetny do wszystkiego!
Jak chcesz dowiedzieć się więcej... to pisz :)
GG.3277748, albo PM czy mail :)
Jak chcesz dowiedzieć się więcej... to pisz :)
GG.3277748, albo PM czy mail :)
. : MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ : .
jak ktos wam będzie chciał sprzedać Blacka comp 100/120 o numerze 200230755 to będzie to mój, ze skradzionego roweru. W takim przypadku informować, nagroda. 503-42-16-72
a co do mojej o nim opinii to ja założyłem mu długie gumy i przez półtora roku w ogóle do niego nie zaglądałem, nie mówiąc o żadnym smarowaniu itp. więc moim zdaniem jest praktycznie bezobsługowy. A ktoś tu pisał, że serwis, serwis...
a co do mojej o nim opinii to ja założyłem mu długie gumy i przez półtora roku w ogóle do niego nie zaglądałem, nie mówiąc o żadnym smarowaniu itp. więc moim zdaniem jest praktycznie bezobsługowy. A ktoś tu pisał, że serwis, serwis...
ja mialem go kilka miesiecy, i ogolnie amorek dobrze pracuej(2004r),jezdzilem na nim od listpoada do lutego i ani razu go nie serwisowalem i bylo dobrze!
Ale w listopadzie pekl mi tlumik i sprzedalem go 450zl + ocgraniacze(shift=shit)
Ale w listopadzie pekl mi tlumik i sprzedalem go 450zl + ocgraniacze(shift=shit)
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
mi sie praca blacka niepodoba!mój dj2003 chciaz jest krzywy i peka na koronie jak dlamnie pracuje o wiele lepiej!mysle ze blacke jest troche zawolny(mulasty) troche jak duro ale to moze kwestia regulacji albo jezdziłem na jakims shitowym egzemplazu!
http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=8290 =>mój RB