SKRADZIONO Merida Race HFS 2004,POZNAŃ

Wixer Artur
Kontakt:

SKRADZIONO Merida Race HFS 2004,POZNAŃ

Post autor: Wixer Artur »

13 czerwca skrdziono rower i przez 3 tygodnie totalnie NIC !!! Już sam nie wim co robić ... a zrobiłem naprawde dużo ale wciaz za mało

Sportowa Merida Race ( biało-czarna) na niebiskim Sidzie, osprzęt SRAMA, karbonowe siodło. Wiecej info i fotek o biku na linku:
http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=182 oraz http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=186

Rower był przypiety na 2 zapiecia do stojaka przy STARYM BROWARZE w Poznaniu przy głównym wejsciu. Nie było mnie DOSLOWNIE 5-7 minut bo wymieniałem koszulke na mniejszą .. wracam patrze nie ma .. i rozpacz ...

BARDZO prosze Was o pomoc. Kontakt wwixer@wp.pl tel 693 787 029, 692 215 279, gg 2437676

NAGRODA za znalezienie 1000 zł !!!!!!

Bedę walczył i starał sie go odzyskać.

To jest smutne na maxa. Tyle skałdania tz szukania czesci, oszczedzania wszytkich pieniędzy, poświecania mu części swojego życia, masa radosci i wszytkiego innego ... teraz na najbliższy rok pozostała mi szosa z 1983 roku

Dzieki Wam WSZYTKIM za pomoc.

Zdjecia i numery seryjne zostały już oddane do wydziału kryminalnego w Komendzie Wojewódzkiej. Zostały uruchomione wszytkie drogi i kierunki działań ( podobno ).
W sklepach są ksera i ogłoszenia. Rownież na mieście rozdawałem i rozklejałem info. Zrobie WSZYTKO by go odzyskać !!!

OSTRZEGAM Was pilnujcie swoich bików najmocniej jak sie da bo nigdy nie wiecie kiedy "was tarfi " !!!!!

POZDRAWIAM

PS. FAjnie że znalazł sie chociaz jeden ( biały Duncon ) szkoda ze nie dwa ...
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no niezazdroszcze :( bede sie rozgladac szkoda tylko ze nie jestem z poznania :/ wiem jaki to bol straci wymarzonego bike'a =[ pozdro
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

Wixer Artur pisze:13 czerwca skrdziono rower i przez 3 tygodnie totalnie NIC
to dopiero teraz zakładasz temat było troche wcześniej założyć

P.S będe sie rozglądał
Wixer Artur
Kontakt:

Post autor: Wixer Artur »

Zakałdałem wcześniej ale na innych forach. No wszedzie nie dałem rady ... ale już jest na tym :-)

Dzieki z gory za pomoc. NARAZISKO
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

tak jak pusali na forum tamtym opisz złodziei tu na forum jak wyglądali budowa itp wiemż etwarzy nie było widać.. ale ich oopisz mam kumpli na starym mieście takich hmmm z czasum gim penerków może coś wiedzą.. popytam.. i chodź z ekipą pod browar a nuź ich spotkasz i coś zobaczysz, albo gdzie idą itp.

powodzenia! i spox znajdzie się tak jak BE WU
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
_Chmielek_
Kontakt:

Post autor: _Chmielek_ »

współczuje i będe sie rozglądał!
wiesz co robi ctrl + w ?
mafia
Kontakt:

Post autor: mafia »

no wiesz Pawian opis zlodziei zawsze bedzie taki sam: duzy szeroki w dresie a w poznaniu mamy setki takich :/ ale nie ma co bede sie rozgladal i jak cos zaobserwuje to dam znac 3maj sie
szosa rządzi reszta błądzi :P
cyc

Post autor: cyc »

"Zdjecia i numery seryjne zostały już oddane >do wydziału kryminalnego< w Komendzie Wojewódzkiej."

komandosi odbija twego baja...:]]]]
https://logomedia.pl/
Chcesz zarobić?
Wpisz w polecającym-> 283249
10zł na start!!!
SANV10-DH
Kontakt:

Post autor: SANV10-DH »

STARY!!!!!!!!

WSPÓŁCZUJE CI JAK TYLKO MOGE.
JAK ZŁAPIE TAKIEGO SKURWIELA TO MU GŁOWE LEKKO MÓWIĄC ROZPIERDOLE!!!!!!!!!

WIEM CO CZUJESZ! JESZCZE RAZ CI WSPÓŁCZUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TĘPIĆ TYCH ZAJEBANYCH SKURWIERLI CO KRADNA BY MIEC NA ZIOŁO ITP.

PILNOWAĆ BIKE"ÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ