Potrzebna porada - rama
Potrzebna porada - rama
Witam wszystkich jako że to moj pierwszy post.
Poskładałem sobie rowerek ni to dualówka ni to mtb - ogólnie ciężko stwierdzić. Rama Accent'03 17"+Dirt Jumper 3 130mm, reszta mało ważna.
Chce zmienić ramę na coś mocniejszego, ale o podobnych wymiarach. Jestem raczej wysoki - 190cm i na tym accencie jeździ mi sie całkiem przyjemnie (zjazdy z gór - nie dh ;) i troche streeta), nie skacze za dużo, ale chciałbym mieć pewność że rama nie sprawi mi niespodzianki.
Co możecie polecić do powiedzmy 1000zł? Myślałem o Konie Rusty 17,5" ale jest nie do dostania. Jutro z rana wyjeżdzam na troche i chciałbym dokonać w tym czasie zakupu, więc bardzo bym prosił o pomoc.
Z góry wielkie dzięki
Poskładałem sobie rowerek ni to dualówka ni to mtb - ogólnie ciężko stwierdzić. Rama Accent'03 17"+Dirt Jumper 3 130mm, reszta mało ważna.
Chce zmienić ramę na coś mocniejszego, ale o podobnych wymiarach. Jestem raczej wysoki - 190cm i na tym accencie jeździ mi sie całkiem przyjemnie (zjazdy z gór - nie dh ;) i troche streeta), nie skacze za dużo, ale chciałbym mieć pewność że rama nie sprawi mi niespodzianki.
Co możecie polecić do powiedzmy 1000zł? Myślałem o Konie Rusty 17,5" ale jest nie do dostania. Jutro z rana wyjeżdzam na troche i chciałbym dokonać w tym czasie zakupu, więc bardzo bym prosił o pomoc.
Z góry wielkie dzięki
Może autor Author A-gang p.m. jest rozmiar 14, 16,5 i 19" Jeżeli lubisz duże ramy to ta by była chyba najlepsza :) Może jeszcze Dangerous Mike Freestyle (to taka ramka raczej FUN Bike) jest w rozmiarze 14 i 17". Ewentualnie Duncon Amstaff rozmiary: 14, 16 18"
a-gang 850zł
freestyle 800 zł
Amstaff 660zł
a-gang 850zł
freestyle 800 zł
Amstaff 660zł
Dzięki za szybką odpowiedź. Póki co zastanawiam się nad amstaffem - tylko pytanie (pewnie głupie) czy wejdzie mi do tylu tarcza 8" bez problemów? Do tej ramy co mam ledwo wsadziłem (musialem podkładke podłożyć żeby troche poszerzyc ramke). A słyszalem opinie że z 8" do tylu w hard tailach może być problem - pewnie to kicha, ale wole sie upewnić
-
- Kontakt:
http://www.skiteam.pl/?off=lato&open=wmaj&co=3
Ramka roast za 900 po obniżce z 1700!!! przynajmniej tak piszą..... ale osobiście brałbym cowana albo specialized p2 za 1100
Ramka roast za 900 po obniżce z 1700!!! przynajmniej tak piszą..... ale osobiście brałbym cowana albo specialized p2 za 1100
www.jokejoke.prv.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: