emtecc rób sobie co chcesz naciągaczu, mnie to nie obchodzi w jaki sposób zarabiasz pieniadze ale nie rób tego kosztem nieobeznanych ludzi
twoje postępowanie jest straaaasznie niemoralne ;-/
przez takich jak ty allegro schodzi na psy
*** ci do tego jak robie i co robie niepodoba sie niekupuj moge nawet chciec zato 5000tys i tobie *** do tego chyba proste jak masz jakis jeszcze problem to zapraszam na gg
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
fajna jest ramka, przejechalem sie na niej i nic zlego nie mozna powiedziec:) na pewno zamiast pointa bym ta wzial. wiadomo ze to nie dobry stary dragstar albo a-gang(choc teraz kilka osob zlamalo) ale mimo wszystko ramka niezla jest.
urde no ktos moze mi powiedziec cos o giancie acid doczego ta ramka jest czy ten acid to jest cos takiego jak dabomb czy hawk i czy giant nadaje sie do dualu / freeride??
foxrider1 masz racje...... bo emtecc takie szopki odwala ze szkoda gadac.... Potem ktos kto sie nie zna kupi rame z przekonaniem ze jest tak jak pisze... Zebys Tyemtecc przypadkiem kiedys czegos takiego nie kupił !
Mi sie ta rama kompletnie nie podoba, ale wcale nie mowie ze jest slaba. zastanowia mnie tylko ilosc wzmocnien na tej ramce (sa prawie we wszystkich dostepnych miejscach i to wlasnie mnie zastanawia... czy jest ona taka slaba ze potrzebne jej tyle wzmocnien??). No ale jak juz wczesniejktospowiedział kazdy ma inny gust. POZDRO 4 ALL