Dziwny rygor na forum
Dziwny rygor na forum
chcialbym sie dowiedziec czy nbiektore osoby na tym forum odnosza odone wrazenie jak ja ze duzo osob boi sie zakladac nowe tematy bo mysla ze ich ktos zaraz zruga wyzwie od glupkow itd. Sam przyznam ze ostatnio zalozylem dosc tepy topic, no ale coz zdaza sie, w koncu jest to offtopic i mozna tutaj pisac duzo roznychg rzeczy a koles taki jak olisko ktory dostal bialej goraczki i musial odpisac i sie troche wyzyc, osobnik ten chyba nie wiem ze jezeli by nie odpisywal w rownie glupi sposob jak ja napisal tego posta to by zniknal ale coz.
Kto ma podobne wrazenie do mojego?
Kto ma podobne wrazenie do mojego?
ej bezkitu...człowieku jak zakładasz temat co robicie żeby sie nie nudzić..czy jakoś tak....no bezkitu....to forum jest rowerowe...pozatym dobra offtopic...masz racje pierdolcie tu takie tematy jak własnie Twój poprzedni i gadajcie sobie czy jeż ma trzy czy cztery łapy......racja....
coraz wiecej jest takich kolesi jak Ty którzy wiedza że zakładają glupi temat i robią to umyślnie a, potem narzekają że ich wszyscy jadą..:/;/:/ a jak się boisz zakładać temat że Cię objadą to nei zakłądaj..:)
a tak serio to mnie to szczerze "wali" czy ktoś mnei tu objedzie czy nie.....
pZdR
coraz wiecej jest takich kolesi jak Ty którzy wiedza że zakładają glupi temat i robią to umyślnie a, potem narzekają że ich wszyscy jadą..:/;/:/ a jak się boisz zakładać temat że Cię objadą to nei zakłądaj..:)
a tak serio to mnie to szczerze "wali" czy ktoś mnei tu objedzie czy nie.....
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
Ja widze ze ty to musisz przed czytaniem tego forum wypic melise z pomaranczka bo ci cisnienie skacze. do twojej wiadomosci czyutam to forum juz od dawien dawna i nagle nie wyroslem niewidomo skad bo jezdze na roiwerze w niedziel na panienki, tak nie jest to ze nie odpisuje do kazdego tematu to nie zancvzy ze nie wiem co sie tutaj dzieje a poto jest offtopic jak juz pisalem zeby sobie wrzucic tutaj cos na co masz ochote a ty czytasz to dzial i sie denerwujesz ze nikt nie pisze o rowerach i okresu dostajesz ze jest bajzel i debile a najezdzas tak jakbys sam byl cwierc mozgiem wiec jak cie cos denerwuje to to poprostu przemilcz zamaist udzielac glupich odpowiedz , w ten sposob moze topic sie szybciej skonczy.
pozdro
pozdro
wali mnie to ile tu już jesteś ( dla Twojkej świadomości jestem tu dłużej :P)
ja też nei odpisuje do każdego tematu.....nie bede pił żadnych melisek :/ i nie pieprz mi tu o okresach...wiem od czego jest offtopic...masz racje pisz tam wiecej tematów w takim stylu.....napewno to bedzie świetne rozwiązanie do zapełniania tego działu....
i nie pisz mi
" jak cie cos denerwuje to to poprostu przemilcz zamaist udzielac glupich odpowiedz , w ten sposob moze topic sie szybciej skonczy.
pozdro[/quote]"
to po co piszesz takie głupie tematy ?
pZdR
ja też nei odpisuje do każdego tematu.....nie bede pił żadnych melisek :/ i nie pieprz mi tu o okresach...wiem od czego jest offtopic...masz racje pisz tam wiecej tematów w takim stylu.....napewno to bedzie świetne rozwiązanie do zapełniania tego działu....
i nie pisz mi
" jak cie cos denerwuje to to poprostu przemilcz zamaist udzielac glupich odpowiedz , w ten sposob moze topic sie szybciej skonczy.
pozdro[/quote]"
to po co piszesz takie głupie tematy ?
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
O duchach bylo prawie tak samo jak i "z bespieczna trasa"- co w tym zlego bylo to ja nie wiem, a trasa jest :D i kij wam w oko i wiecie co w detke (ost. kapcia zlapalem :P )
Mysle ze tu powinny sie jakies ostrzezenia posypac bo niektorzy naprawde sa za nerwowi i lekko wulgarni, niesprzyjajacy ogulnej atmosferze jak i tutaj panujacej presji.
Wiele wartosciowych osob juz przestalo tu bywac, z powodu bluzgow, chamstwa i prostoty jaka prezentuja duza grupa urzytkownikow.
Cos z tym trza zrobic!
Melisa rulezz!!!!
Mysle ze tu powinny sie jakies ostrzezenia posypac bo niektorzy naprawde sa za nerwowi i lekko wulgarni, niesprzyjajacy ogulnej atmosferze jak i tutaj panujacej presji.
Wiele wartosciowych osob juz przestalo tu bywac, z powodu bluzgow, chamstwa i prostoty jaka prezentuja duza grupa urzytkownikow.
Cos z tym trza zrobic!
Melisa rulezz!!!!
ja bym chcial zeby na tym forum sie zrobilo przyjemnie luzno bo to nie jest polityczne forum ani jakies zafajdane kolko szkolnych politykow tylko rowerowe zajebisty forum jeszce kolesi od grawitacji a my sie denerwujemy ze ktos dupnal jakis durny topic, ja wiem ze to czasmi brudzi i psuje porzadek ale nie jest to powid zeby sie tak goraczkowac kazdemu sie zdarzaja czasmi durne odpowiedzi i tematy ale niektorzy robia tego za duzo, ludzie wylozujcie troche i pokazcie ze potraficie wybaczac glupotei smiac sie czasmi a nie tylko bluzgac nawzajem
MAKE LOVE NOT WAR
proponuje ogolno forumowe pojednanie i zwrot przeciwko nerwowosci i agresji forumowiczow.
przeciez siedzimy w tym samym mamy ta sama zajebista zajawke i nie powinnismy na siebnie naskakiwac
peace\/
MAKE LOVE NOT WAR
proponuje ogolno forumowe pojednanie i zwrot przeciwko nerwowosci i agresji forumowiczow.
przeciez siedzimy w tym samym mamy ta sama zajebista zajawke i nie powinnismy na siebnie naskakiwac
peace\/