Dziwny rygor na forum
taaaa reakcji oliska na twoj temat nie rozumiem akurat :|
zalezy z kim sie ma do czynienia sa ludzie ktorzy sa tutaj np. rok i mysla ze juz wszystko wiedza i moga sie czuc jak w domu, to sie madrza i odreagowuja troche tak jak to bylo (moze juz nie jest) w liceum z "koceniem". natomiast nie widze zeby maxdamage np. zostal zbluzgany za zalozenie identycznego tematu co ty z ta nuda... tak to jest widzi koles ofiare to zaczyna po niej jechac niczym farmer kosiarka po trawie
zalezy z kim sie ma do czynienia sa ludzie ktorzy sa tutaj np. rok i mysla ze juz wszystko wiedza i moga sie czuc jak w domu, to sie madrza i odreagowuja troche tak jak to bylo (moze juz nie jest) w liceum z "koceniem". natomiast nie widze zeby maxdamage np. zostal zbluzgany za zalozenie identycznego tematu co ty z ta nuda... tak to jest widzi koles ofiare to zaczyna po niej jechac niczym farmer kosiarka po trawie
www.trialshop.pl
Inur, pojawiłem się tu prawie dwa lata temu i powoli zaczynało robic się nieciekawie, ale to co jest teraz to <nazwijmy to po imieniu> CZYSTA ANARCHA.
Jednak panowie utopii tu nie stworzycie, nawet jak powstanie zmowa, ze głupich tematów nie zakładamy i odpowiadamy tylko kulturalnie, to w końcu jakiś idiot.a postanowi sie wybić... wtedy w myśl zasady "skoro on może, to dlaczego nie ja?" i cały porządek szlak trafi.
Wniosek jest jeden - ten temat niczego nie zmieni, nie ma sensu już takich zakładać, a samo forum jest tylko wizytówką jego użytkowników<= Enzo, choćby za "rz" w tym słowie, twoje szanse maleją) i prawdę mówiąc nawet 100 modów nic nie zdziała.
Jednak panowie utopii tu nie stworzycie, nawet jak powstanie zmowa, ze głupich tematów nie zakładamy i odpowiadamy tylko kulturalnie, to w końcu jakiś idiot.a postanowi sie wybić... wtedy w myśl zasady "skoro on może, to dlaczego nie ja?" i cały porządek szlak trafi.
Wniosek jest jeden - ten temat niczego nie zmieni, nie ma sensu już takich zakładać, a samo forum jest tylko wizytówką jego użytkowników<= Enzo, choćby za "rz" w tym słowie, twoje szanse maleją) i prawdę mówiąc nawet 100 modów nic nie zdziała.
Nie mam nic do Anarchii (przez wielkie A - pelny szacunek), ale na forum to jakos tak nie pasuje. Mysle ze modzi sie powinni wziac za robote - wcale nie ma ich tak malo :) A pozatym to modzi powinni kasowac posty, ktore juz kiedys byky na forum (po raz "enty": "OPCJA SZUKAJ", bo wkoncu po cos to jest).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
niechodzi mi tu oto ze mamy nie zakladac glupich tematow a niech beda zakladane jak si enie podobaja to nie odpisujemy to same znikna ale o troche loozu i wyrozumienia mamy sie smiac i relaksowac a nie nerwicowac i przejmowac czyimis topicami spokojnie chodzi mi tylko o to zeby kazy sie zastanowil czy jest sens sie denerwowac i wprowadzac nerwowa atmosfere. sami dobrze wiece ze niektore rzeczy lepei jprzemilczec a jak my szarzy userzy zadbamy o kulture i nie bedziemy robic postopw tylko dla samego licznika to bedzie ciekawiej zaden admin nam sie nie przyda i nei bedzie musial niczego kasowac jak nie bedziemy glupio pisac, ale najpierw trzeba sie wyluzowac
siedzialem kiedys na forum trialowym www.choody.com ale tam jest za kulturalnie. jest jakis urok w laniu sie po mordzie przynajmniej wiadomo na czym sie stoi. na choodym odpowiedz nieraz brzmi "nie zgadzam sie z toba, zauważ, że...". posrac sie mozna - zmieszac te dwa fora to zrobilby sie najwiekszy burdel w polsce.
www.trialshop.pl
"A może założymy topic, w którym każdy użytkownik napisze przysięgę, że nie ******* nikogo za byle co i będzie chciał okazać pomocną dłoń. Co Wy na to??"
tak i moze bedziemy w gescie jednosci wysylac do
nikodema nasze wlosy lonowe i krew aby on potwierdzil ze autentyczne i z ta przysiega jestesmy powazni... :]]]
tak i moze bedziemy w gescie jednosci wysylac do
nikodema nasze wlosy lonowe i krew aby on potwierdzil ze autentyczne i z ta przysiega jestesmy powazni... :]]]
https://logomedia.pl/
Chcesz zarobić?
Wpisz w polecającym-> 283249
10zł na start!!!
Chcesz zarobić?
Wpisz w polecającym-> 283249
10zł na start!!!
-
- Kontakt:
Tu wogole moderatorzy nie dzialaja
Tiaaaaaaaaaaa... oj kolezko, nie masz pojecia jak bardzo sie mylisz.
Chcialbys zebym usuwal kazdy post ktory mnie wkurza/obraza/przeszkadza mi/ innym? Kazdy nowy topic ktory uwazam za glupi / nie wart zakladania ( bo mozna to znalesc na google w 10sek ) / obrazliwy / nierowerowy ?
Gdybym tak robil to wywalil bym polowe forum... To nie ma sensu.
Tiaaaaaaaaaaa... oj kolezko, nie masz pojecia jak bardzo sie mylisz.
Chcialbys zebym usuwal kazdy post ktory mnie wkurza/obraza/przeszkadza mi/ innym? Kazdy nowy topic ktory uwazam za glupi / nie wart zakladania ( bo mozna to znalesc na google w 10sek ) / obrazliwy / nierowerowy ?
Gdybym tak robil to wywalil bym polowe forum... To nie ma sensu.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Siedziałem kiedys kilka miesiecy na forum trialowym.i Tma za moich zcasów jak byłjeszcze jego stary adres było całkiem fajnie. Moderator czytał każdy post i na zcerwono zaznacza każdy bład ortograficzny na dole w jego poście robił jakiś fjany tekst / nazw. moderatora i był porządek z odtrolgr5afią były zasady jakieś dosć ostre i 3 ostrzeżenia to byłchyba ban i yle.. niebyło jechania itp. jak sie coś nie podobało moderator mówił kulutralnie było poszukaj i temat zablokowany. i Koniec.. teraz patrze i wogle tu jakoś sie nerwoo zrobiło.. czepacie sie ciagle o opcje szukaj jakby ktoś zauważył to ta opcja działą do dupy! bo pokazuje jakies tematu z kosmosu gdzie było użyto to słowo.. niepodoba mi sie to.. mozę nei siedze długo bo tam widziałem było to poruszone a wręcz barzo krótko ale moja opinia to jest taka.. żę zaraz ktoś kogoś zjedzie wchodze sobie na strone główą czytam jakieś tematy patrze nowe i na 90% zakłądam żę jeden post na 10 to będzie odpowiedź a 1 to będzie zjechanie kolesia i reszta zwała albo przytakiwanie do tego.. nie tak powinno byc.. to jest w końcu jakies oficjalne forum ogólno polskie.. chyba..
P.s sorka za literówki ale musze jechac po bulki i sie spiesze bo zraz bedzie świeża dostawa :P
P.s sorka za literówki ale musze jechac po bulki i sie spiesze bo zraz bedzie świeża dostawa :P
max dystans dzienny : 75km (2h57min)
max prędkość : 55km/h
max prędkość : 55km/h
bosszzz ja takie topici czytam od kilku lat, kazdy ma caly czas cos do tego forum, tylko ze to wy je tworzycie, tu nie bedzie nigdy oazy spokoju - wlazi tu chyba najwiecej luda w polsce, sa to ludzie mlodzi, starsi, z roznych srodowsik itd. moze w koncu ktos sobie zda sprawe ze upilnowac taki tlum bez jakiejs klutni itp wcale nie jest latwo.
jasne ze inne fora sa spokojniejsze, jest tam o wieeele mniej aktywnych uzytkownikow niz tutaj, przegladam sobie inne strony rowerowe i widze ze maja moze max 1/10 tego co tutaj.
poza tym patrze sobie na strone glowna forum i widze mase normalnych tematow (pomijajac te o ktorych tutaj mowa) w ktorych ludzie normalnie pisza ale ja od dluuuzszego czasu odnosze wrazenie ze ludzie lubia szukac dziury w calym i ponarzekac na wszystko po kolei...
to forum tez nie jest idealne, trudno zeby bylo, dlatego proponuje samemu sie wyluzowac i moze wtedy dla coponiektorych atmosfera bedzie bardziej luuuźna.
a jak ktos uwaza ze kogos nerwy ponosza to sa moderatorzy, wystarczy napisac PM i odzew na pewno bedzie;)
jasne ze inne fora sa spokojniejsze, jest tam o wieeele mniej aktywnych uzytkownikow niz tutaj, przegladam sobie inne strony rowerowe i widze ze maja moze max 1/10 tego co tutaj.
poza tym patrze sobie na strone glowna forum i widze mase normalnych tematow (pomijajac te o ktorych tutaj mowa) w ktorych ludzie normalnie pisza ale ja od dluuuzszego czasu odnosze wrazenie ze ludzie lubia szukac dziury w calym i ponarzekac na wszystko po kolei...
to forum tez nie jest idealne, trudno zeby bylo, dlatego proponuje samemu sie wyluzowac i moze wtedy dla coponiektorych atmosfera bedzie bardziej luuuźna.
a jak ktos uwaza ze kogos nerwy ponosza to sa moderatorzy, wystarczy napisac PM i odzew na pewno bedzie;)
heh... to forum jednak ma cos w sobie ;) jak sie czasem nie chce czytac nudnych tematów, o dragach, durasach itp. to mozna poczytac sobie jakies kłutnie uzytników, objeżdżanie. I nudno by tu było bez tego, gdyby wszystko było takie kulturalne, gdyby kazdy błąd ortograficzny był podkreślany, gdyby za jakies głupie tematy dostawało sie bana (chodź oczywiscie są takie przypadki jak kona16, dawidek1314, którym ban by sie należał ;P ). To forum jest poprostu troche inne. I pewnie własnie dlatego siedzi tu tyle ludzi :] Pozdro
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg