Witam!
Będąc dziś w Auchan, jak zwykle poszedłem na dział sportowy... Jak zwykle w sezonie stało tam mnóstwo rowerów, w różnych przedziałach cenowych i tak z ciekawości przyjrzałem sie z bliska co jest, w tych powyzej 1000zł. Ku mojemu zdziwieniu ujrzałem w nich: amorki RST, korby RPM, osprzęt Shimano :D:D normalnie niedowiary... tylko nadal zostaly badziewne piasty, obręcze pedały i stery ALU noname...
Stwierdzam, że w porównaniu z zeszłym rokiem, gdzie w tym przedziale cenowym montowane były amorki balistic i wszystko bylo noname ALU, to juz zrobiono duży postęp:D:D
Tak trzymać!!!
Jeżeli w przyszłym roku zrobią znowu taki postęp, to pewnie te rowerki nie będą sie rozpadać po kilku dniach, a jak dobrze pójdzie, to za kilka lat w hipermarketach będą sprzedawać rowery z amorami Marzocchi:D:D
P.S. Nieśmiertelne fulle "Gepard" za 350zł, które ni stąd, ni z awąd rozpadały sie podczas jazdy są nadal żywe... Uważajcie!!!!:P:P
Rowerki z supermarketów :D
-
- Kontakt: