Marzcchi Drop-Off Triple 170m
Marzcchi Drop-Off Triple 170m
Wie ktos z was po ile stoi ten amorek i czy jest mozliwosc wymienienia go w Konie Stinky na shivera 100 mm ??
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
i 2004 byl na miekka, a 2005 na sztywna
ponoc amor sredni, sprezyna ponoc tylko w jednej goleni... ale miec go nie mialem, widzialem w sklepie i u znajomego. w sklepie zdjety ze stinky jak dla mnie stal 1300...
:) aczkolwiek chyba lepiej juniorka ze stanow. moja opoinia :P sprawdzony i sadze ze lepszy.
ponoc amor sredni, sprezyna ponoc tylko w jednej goleni... ale miec go nie mialem, widzialem w sklepie i u znajomego. w sklepie zdjety ze stinky jak dla mnie stal 1300...
:) aczkolwiek chyba lepiej juniorka ze stanow. moja opoinia :P sprawdzony i sadze ze lepszy.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Heh.....Pewnie, ze juniorka, ja też tak chciałem i co?? I gówno, dostałem tego amora.....z 2004 właśnie ze Stinky........pracuje nawet ładnie jak na takie coś, tyle, że przepłaciłem i to słono za niego, a koles coraz bardziej ma mnie w dupie......jeszcze troche i odświeże topic o oszustwach z allegro.....gdyby nie fakt, ze kupowałem to a dostałem drugie, to byłoby git :]
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: