cześć! mam takie pytanko do bractwa rowerowego
otórz chciałbym sprzedac mój cały rower (wyjezdzam do hiszpanii ) potrzebna mi kasa:( a nie wiem KOMPLETNIE ile za niego mógłbym dostac:(
ramke NORCO kupiłem na PINKBIKE przedni amor tak samo
sama rama jest w stranie celującym a reszta w bdb
tam jest troszku Grimeci, NS,Triogi Srama X.0 i 9.0sl szimano itd;]
WYGLAD BIKA MACIE W PODPISIE
prosze o pomoc
dzięki<kwiatek>
nei znam się ale jaki tam teraz jest amor z przodu? i reszta częsci? nie wiem ja bym nie dał wiecej niż 6 - 7 tys. zależy co masz z przodu.. bo jeżeli jest tam jakiś wyższy model np. boxxera to oczywiście weźmiesz więcej...
tak to jest DNM usd 120
właśnie tak myślałęm że mógłbym wziąść 3500
teraz sie zastanawiam czy lepiej go wystawic na allego w całosci czy sprzedac na czesci...Hmmmmmmm
to jest DNM USD 120 na 100% bo widziałem pare razy na allegro ;)
tez bym dał jakos 3500zł moze troche więcej ..
wystaw na allegro to bedziesz wiedział ile dostaniesz , ale bike w stanie cel na focie
to fakt ze cel. na focie stan bo naprawde nie ma żadnych rys i wsiodziala jak masełko ( a VPS dziala jak mażenie niejechałem jeszcze na lepszym systemie ) a miałęm kilka ram DC transalp mastiff Scott fx 2 i RB jakiś tam
K@M!L
no może masz racje ale wiesz że niewszyscy mają tyle kaski:( wiedz próbuje znaleść złoty środek! kompromis miedzy sprzedawcą a kupującym:)
Pozdroo
narazie mam kilku potencjalnych kupców a jeden juz rowerek widział i sie przejechal i jest zachwycony:) ale chyba jak nikt nie kupi to sprzedam chama na czesci:)