Kona czy Santa
Kona czy Santa
jeślimielibyście do wyboru Kone stab supreme i santa cruza V10 z boxxerem world cup'em, to pomijając cene i takie tam. to jak uważacie który z tych rowerów jest lepszy????
-
- moderator
- Kontakt:
Santa V10 2005 zmula maksymalnie...i ogolnie jest gowniana...
Ci co pisza zebys wzial sante...co najwyzej widzieli ja na fotce ;) z reszta LoneWolf juz to napisal
2004 tez lekko zmulal ale 2005 to tragedia
Koniacz tez nie jest boski...dosc malo czula jest ta rama
co lepiej?
szczerze mowiac to sam juz nie wiem...
Intense M1/M3
Norco Team DH
Balfa BB7
Tomac 204
Ci co pisza zebys wzial sante...co najwyzej widzieli ja na fotce ;) z reszta LoneWolf juz to napisal
2004 tez lekko zmulal ale 2005 to tragedia
Koniacz tez nie jest boski...dosc malo czula jest ta rama
co lepiej?
szczerze mowiac to sam juz nie wiem...
Intense M1/M3
Norco Team DH
Balfa BB7
Tomac 204
widzisz wszystko ładnie pieknie ale ściagnięcie nowego intensa czy norco bedzie kosztowało mnie majatek w porównaniu do różnicy cen miedzy kona a santą, a przy jakiejkolwiek wadzie to będe to musiał wysłac do stanów, więc jeśli ktos ma już jakiś dobry pomysł to niech to coś będzie w polsce również dostępne
mój kumpel ujeżdża ClubRoost brytyjska wyjebana rama z swingerem 4-way (zmień na 6:D:D ) ta rama jest naprawde zajebista ma super zawiasowanie lepsze niż kony:]:] do tego boxxer i niszczymy system:D:D:D nie kupuj całych bo ostatnio nic ciekawego (moim zdaniem) nie wyszło:/:/ składaj i już jeśli naprawde chcesz mieć coś mocnego..
S: NS Radiator, NS Bad Mama, NS Roller 9mm, Hayes Nine (części), Kaseta Alivio