Dangerous Mike czy Tosa Inu?????
-
- Kontakt:
Dangerous Mike czy Tosa Inu?????
Cze
Za ok jednego micha to góra po wakacjach chce kupić ramke..
Mam do wyboru Dangerous Mikea lub DunCon Tosa Inu
Co mam kupić??
Za ok jednego micha to góra po wakacjach chce kupić ramke..
Mam do wyboru Dangerous Mikea lub DunCon Tosa Inu
Co mam kupić??
Hej co mam kupić?? Dangerous MIke czy DunCon Tosa Inu!!
-
- Kontakt:
beznadziejne pytanie dlatego bo moze tosa inu juz ktos ma i testowal ale DS fr 2.0 jest tak nowa rama ze ci nikt nie napisze , to bedzie tylko gdybanie czy ta czy tamta.Ja osobiscie bym wzial dangerousa bo jestem zwolennikiem jak najprostrzego zawieszenia i fajnie wyglada.Wiec jedynie co ci pozostaje to poczekac jak ktos ja kupi i cos napisze albo kupuj ta ktora ci sie bardziej podoba
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja osobiście bym brał dangerous mikea!!! kumpel niedawno kupił tose i niestety po jeżdzie w ciągu dwóch tygodni miał do wymiany wahacz bo coś było nie tak a teraz rama mu pękła! rame ma dopiero jakis niecały miesiąc a już taki pech!!!pomimo że ja jeżdże na pitbllu i jestem zadowolony ale ta tosa jest coś nie tak!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
ramka
coś wam opowiem o poprzednim modelu DM .
zaczeło się od próby wyreklamowania dumpera który rozsadziło gdy klijent podjeżdzał pod krawężnik !!!!!!!!!! operacja ta graniczyła z cudem
najpierw Mikołaj zwalał winę na chu...owe tłumniki DnM ok tłumnik chu...owy
no trudno zdaża się czekałem z miesiąc na odesłanie ramy . po miesiącu wreszczie dostałem ramkę i oddałem rower klientowi ,który zresztą był troszkę zły że to tyle trwało .Ale nic wkońcu jest rama!!! dla ściśłości dodam że str8 wymienili na burnera .Wracając do tematu koleś pojeździł może jakięś 10 dni i znów to samo mówie kur...wa co jest dzwonie do Mikołaja i mówie ej gościu co jest grane kolejny chu...owy tłumnik???
Wysyłam ramkę i czekammm ................................... 2 miechy aż łaskawcy z tespy coś zrobią .klient który zakupiłu mnie ramkę zwątpił w świat
na szczęście była zima i nie jeździł .po 2 miechach dzwonienia i jakiś głupich dyskusji typu to wina dnm - tespa nie to wina ramy-amp bike wreszcie coś sie wyklarowało przerobili zawias na cztery punkty obrotu . na razie działa ale straciłem zaufanie do produktów tej firmy i obsługi reklamacji .
podsumowanie :
poczekajmy na jakieś opinie ludzi którzy nabyli ramki i już testują .
pozdro
zaczeło się od próby wyreklamowania dumpera który rozsadziło gdy klijent podjeżdzał pod krawężnik !!!!!!!!!! operacja ta graniczyła z cudem
najpierw Mikołaj zwalał winę na chu...owe tłumniki DnM ok tłumnik chu...owy
no trudno zdaża się czekałem z miesiąc na odesłanie ramy . po miesiącu wreszczie dostałem ramkę i oddałem rower klientowi ,który zresztą był troszkę zły że to tyle trwało .Ale nic wkońcu jest rama!!! dla ściśłości dodam że str8 wymienili na burnera .Wracając do tematu koleś pojeździł może jakięś 10 dni i znów to samo mówie kur...wa co jest dzwonie do Mikołaja i mówie ej gościu co jest grane kolejny chu...owy tłumnik???
Wysyłam ramkę i czekammm ................................... 2 miechy aż łaskawcy z tespy coś zrobią .klient który zakupiłu mnie ramkę zwątpił w świat
na szczęście była zima i nie jeździł .po 2 miechach dzwonienia i jakiś głupich dyskusji typu to wina dnm - tespa nie to wina ramy-amp bike wreszcie coś sie wyklarowało przerobili zawias na cztery punkty obrotu . na razie działa ale straciłem zaufanie do produktów tej firmy i obsługi reklamacji .
podsumowanie :
poczekajmy na jakieś opinie ludzi którzy nabyli ramki i już testują .
pozdro
-
- Kontakt:
do Sz.P. EmBond
[quote="EmBond"]Jak bym nie znał i nie widział DM to bym pewnie powiedział tosa inu ale skoro znam to jest inaczej[/quote]
A co jeździsz może na DM ; na bielanach w sklepie to i ja go widziałem...
A zeszłoroczne ramy maja opinie waadliwych jak cholera...
A co jeździsz może na DM ; na bielanach w sklepie to i ja go widziałem...
A zeszłoroczne ramy maja opinie waadliwych jak cholera...
Hej co mam kupić?? Dangerous MIke czy DunCon Tosa Inu!!