graffiti...
graffiti...
jestem zmuszony pomalowac sobie pokoj,jak sie do niego wchodzi to mozna sie przestraszyc,no i wlasnie pomyslalem czy nie moglbym sobie zrobic jakiegos fajnego rysuneczku,i prosilbym o zapodanie linkow do gotowych projektow bo raczej na swoim talencie plastycznym nie moge polegac.a tak przy okazji jak sie ktos na tym zna, to mile widziane dobre rady co do tematu
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)
A chcesz to sprayem robić czy farba i pędzlem? jeżeli nie robiłeś jeszcze to polecam bardziej farbe bo sprayem łatwo skopać.
Poza tym im lepszy graf tym trudnije go namalować. A skoro mówisz że Twój talent nie jest zadowalający, to nawet mając wzór nie przerysujesz go z kartki w dużym formacie tak dokładnie. Najlepiej pogadaj z kimś kto umie dobrze takie grafy rysować, nich Ci zrobi szkic na ścianie a Ty sobie "pokoloruj" farbą i gra.
Poza tym im lepszy graf tym trudnije go namalować. A skoro mówisz że Twój talent nie jest zadowalający, to nawet mając wzór nie przerysujesz go z kartki w dużym formacie tak dokładnie. Najlepiej pogadaj z kimś kto umie dobrze takie grafy rysować, nich Ci zrobi szkic na ścianie a Ty sobie "pokoloruj" farbą i gra.
ze szkicem nie ma problemu,to zalatwione,zostaje mi jedynie dodac kolorki,ale narazie prosze o jakies projekty,
a bede robil to raczej sprayem bo co do farb to by wyszlo drozej bo nie sprzedaja takich malych puszek z kolorami ktore bym wykorzystal w bardzo malym stopniu
a bede robil to raczej sprayem bo co do farb to by wyszlo drozej bo nie sprzedaja takich malych puszek z kolorami ktore bym wykorzystal w bardzo malym stopniu
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)
A jakbyś chciał maz tu kilka moimch projektów. Tylko napis byś sobie musiał podmienić ;]
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1487.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1488.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1489.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1490.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1491.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1492.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1493.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1494.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1495.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1487.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1488.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1489.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1490.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1491.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1492.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1493.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1494.JPG
www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1495.JPG
-
- Kontakt:
to ja opisze moją historię- może was urzeknie:P A więc tak kiedyś tam sobie trikowałem na bmx tak z rok, jednak pociągnęło mnie bardziej ku graffiti, które do dziś(no może nie do końca(wakacje)) tworze na lekcjach w zeszytach(przedtem yhym nie tylko) i teraz od około roku wróciłem do roweru tyle, że na duże koła:D
Jeśli moge Ci coś poradzić to chyba farbe- tylko montana(cans, gold, alien, pocket) jeśli chodzi o prace kolorowe
Jeśli moge Ci coś poradzić to chyba farbe- tylko montana(cans, gold, alien, pocket) jeśli chodzi o prace kolorowe
street:P
http://www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1487.JPG
ja pierdole.. co to jest? na graffffffiti mi nie wyglada...
cyc pisze:http://www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1487.JPG
tamto co cycycowi nie wyglonda na grafiti mi tez nie wyglonda jakies krechy
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4929741
Setuś to co Ci się podoba jest z mojego dzienniczka ;]
A co do drugiego to wcale nie musi się Wam podobać, rysuje dla siebie, a tam jest napis - taki styl, i nieoczekuje od Was komentarzy na ten temat. Zapodałem żeby pokazać bo jacor prosił o wzory.
"ja pierdole.. co to jest? na graffffffiti mi nie wyglada... " Cyc krytykować łatwo, daj przyklad i narysuj coś lepszego.
A co do drugiego to wcale nie musi się Wam podobać, rysuje dla siebie, a tam jest napis - taki styl, i nieoczekuje od Was komentarzy na ten temat. Zapodałem żeby pokazać bo jacor prosił o wzory.
"ja pierdole.. co to jest? na graffffffiti mi nie wyglada... " Cyc krytykować łatwo, daj przyklad i narysuj coś lepszego.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
cyc powiedział:
"http://www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1487.JPG
ja pierdole.. co to jest? na graffffffiti mi nie wyglada..."
buahahahahahahahahahahaaa... no rzeczywiście to jest coś zjebanego:D
"http://www.dtpoznan.prv.pl/graffiti/KIF_1487.JPG
ja pierdole.. co to jest? na graffffffiti mi nie wyglada..."
buahahahahahahahahahahaaa... no rzeczywiście to jest coś zjebanego:D
Kocie szambo!!!
zajmoje sie tym od jkais 4 lat,i powiem ci tyle: sam na pewno nie zrobisz nic dobrego,zeby namalowac cos farba w miare estetycznie to trzeba sporo cwiczyc,i nie na kartce w domu, tylko puszka,gdzies w jakiejs zawalajacej sie rudeże żeby nikomu nie przeszkadzac.najlepiej znajdz jakiegos graficiarza dobrego,dogadaj sie z nim to zrobi ci to za darmotylko musisz mu dac pieniadze na farby(koszt farby do 15 zł montana,belton,molotov,farby nadajace sie do tego)