Hejo dawno już tutaj nic niepisałem i nie orientuje sie czy na temat tegop paietu była mowa...(a za bardzo nei mam czasu poszukiwać..) co sądzicie o pakiecie token tk872al kosztuje 124 zł.(miałby być urzywany w streecie i dircie). jeżeli ktoś go ma to niech podzieli sie wrażeniami...
Z góry dzięki za odpowiedź!
Zamierzam kupić ten suport z 3 łożyskami, tylko, jeszcze się waham, nie wiem, czy jest warty zainwestowania 124zł. Proszę o jakieś konkretne informacje o nim?
ja mam tokena i jestem zadowolony;] ostatnio cos zaczelo mi strzelac w scodu jka pedaluje ale to wina piasq ktory sie tam dostal trzeba go rozebrac i przeczyszcic...:Dq
kopcik pisze:ja mam tokena i jestem zadowolony;] ostatnio cos zaczelo mi strzelac w scodu jka pedaluje ale to wina piasq ktory sie tam dostal trzeba go rozebrac i przeczyszcic...:Dq
PoL pisze:ja wlasnie dzis kupilem tokena. mam nadzieje ze pozyje troche. kupilem ta wersje za 139.
wiele wniosłeś tym postem...
a co do tych suportów - kolega Ibin kupił go w końcu, jeździ już dobre 4 miesiące i trzyma sie idealnie ( ten za 124zł, 3 maszyny )... a chłop swoje waży bo ponad 90kg więc suport jest dobry i raczej bym się nie zastanawiał.