[skejci i metale - cała prawda!!!]
-
- Kontakt:
o ja pier..!!! ale ktoś ma jazdy!!!! <lol2>
system of a down ma drugą nazwę - SOAD, no prosze a ja myslałem że to jest skrót...
Avril Lavigne - nie wiem jaki ona ma związek z metal, ale ciiii.....
Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy <lol2> bez komentarza, ludzi litości!!!
"Szataniści urzywają ich do nacinania skóry rąk w celu spuszczenia krwi, którą następnie piją." - płakać sie chce...
nie chce mi sie dalej pisać, jezu skąd sie biorą tacy ludzie......
system of a down ma drugą nazwę - SOAD, no prosze a ja myslałem że to jest skrót...
Avril Lavigne - nie wiem jaki ona ma związek z metal, ale ciiii.....
Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy <lol2> bez komentarza, ludzi litości!!!
"Szataniści urzywają ich do nacinania skóry rąk w celu spuszczenia krwi, którą następnie piją." - płakać sie chce...
nie chce mi sie dalej pisać, jezu skąd sie biorą tacy ludzie......
wiesz co robi ctrl + w ?
"Woreczki są opakowaniem na tzw. "heroinę" oraz "amfę" i inne narkotyki, regularnie używane przez tzw. "skejtów". Należy spalić woreczki i pod żadnym pozorem nie wolno ich wąchać ani smakować. (Wąchanie i smakowanie narkotyku powoduje natychmaistowe uzależnienie)"
Jak od powachania narkotyku mozna sie "natychmiast" uzaleznic?:)) widac, ze cala ta strona jest zrobiona dla jaj, przynajmniej ja tak sadze...
Jak od powachania narkotyku mozna sie "natychmiast" uzaleznic?:)) widac, ze cala ta strona jest zrobiona dla jaj, przynajmniej ja tak sadze...
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
-
- Kontakt:
ej ludzie nie widzicie ze ktos to na beke pisal ?? ;p Avril Lavinge ma tyle wspolnego z metalem co ja mieszko I qrwa ;p. kiedys slyszalem ze kumpluje sie z mensonem, i co z tego w sumie. Albo Blink182 ich muzyka to dopiero jest hardcore ;p ludzie to jest prowokacja ;] i jedynie mozna sie fazowac z tego. muzyka wplywa na uszkodzenie ukl. wydalniczego hahahaha
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
-
- Kontakt:
Ale jazda. Ostro sie uśmiałem.
Mam tylko pytanko: Czemu tam piszą ze np: "Jeżeli te dziwne rośliny przypominają tzw. "listek" który opublikowaliśmy na naszej witrynie, to hodowana przez państwa pociechę roślina jest narkotykiem. (z rośliny produkuje się tzw. "amfę")"
What da f*$%?? od kiedy z konopi robi sie amfetaminę??
Mam tylko pytanko: Czemu tam piszą ze np: "Jeżeli te dziwne rośliny przypominają tzw. "listek" który opublikowaliśmy na naszej witrynie, to hodowana przez państwa pociechę roślina jest narkotykiem. (z rośliny produkuje się tzw. "amfę")"
What da f*$%?? od kiedy z konopi robi sie amfetaminę??
Going down fast...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: