tylko mi nie piszcie ze juz byly takie posty bo to wiem.mam zamiar uczyc sie street, dirt, czasem po lesie jakies fr. mam 170 wzrostu i trza mi w miare krotkiej ramy. mam do dyspozycji ok 400zł: czyli
-destroyer
-dragstar
-point
wazna jest tez waga. p
piszcie ale nie zedzcie mnie za tego posta.
ale poprzyjcie jakos swoje wypowiedzi. jezdzicie, jezdziliscie?
z tego co wiem to point chyba najkrutszy a jak z geometrią. i gdzie sie cos na jej temat dowiem?
ja jezdzilem na dragu ale trohu za dlugi.
destroyera ma kumpel i jest fajny, ale ma go qumpel i nie chcialbym takiego samego.
nba poincie nie smigalem. jakies linki? i info macie to dajcie o tym poincie i czy to ma jakies wzmocnienia bo mialem fulla i jam mi sie zachce skakac to zeby nie poszla...i jaka geometria?????
Destroyer - nie wiem ale wg mnie rama ma wylad jak do xc i tylnie widelki takie ze mam grubsze struny w gitarze(no mzoe przegiolem) wiec...........Zdecydowanie odrazam
Point - Nawet fajna i prez wielu smigana ramka ale nie wyglada jakos supe i jest zakotka na street
Dragstar - pozadna dluga swietnie wykonana spawy w dobrych miejscach i wogule fajna bierz ja i nie gadaj te pointy i destroyery to shit w porownaniu do draga.
ej ej ....Frezz....ty mi tu nie pirdol........bo jak przyjechales na szwajcarie to nawet nie pierdnoles ......
- jezdziles na point'cie......ze wyzywasz to od shitu :/