[Wwa] Straż Miejska a Snowboard i Skarpy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
do mnie sie przyjebali nawet na krytycznej :/
a na skarpach ostatnio zrobili nawet zasadzke :p
jechalem na ta hope z dlugim zjazdem (na dole, obok schodow) i zagrodzilo mi dwoch droge. tak wiec dokrecilem i rozgonilem ich konczac brawurowym lotem :D
bueheheh.
smiechy smiechami, ale straz to coraz wiekszy problem :(
jechalem na ta hope z dlugim zjazdem (na dole, obok schodow) i zagrodzilo mi dwoch droge. tak wiec dokrecilem i rozgonilem ich konczac brawurowym lotem :D
bueheheh.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
do mnie sie przyjebali nawet na krytycznej :/
bueheheh.
bueheheh.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
to ostatnio sie tam podczepili do nas i cos gadaja, ze jak sie wywalimy to nie ich wina (!), i oni tylko nas ostrzegaja, a poza tym to nie mamy kaskow (chyba wszyscy co tam siedzieli, mieli kaski :D ew. pozdejmowane)
ja zauwazylem, ze jak kolo "polocjanta" wrzucisz na kolo, to przejdzie z boku patrzac, a jak kolo strazaka, top cie spisze, albo zacznie sie przypieprzasc,z e odblaskow nie masz, albo kasku :/
ja zauwazylem, ze jak kolo "polocjanta" wrzucisz na kolo, to przejdzie z boku patrzac, a jak kolo strazaka, top cie spisze, albo zacznie sie przypieprzasc,z e odblaskow nie masz, albo kasku :/
My skakliśmy na dropach obok Jutrzenki i mój kolega szybko się rozpędził i przy lądowaniu by przejechał kobiete dobrze,że w samą pore zorjentowała się i sie zatrzymała po chwili przyjechały pieski i patrząc, że jest nasz 12 powiedzieli żeby ci co nie skaczą niech stoją na dole i zatrzymywali ludzi zeby jakiś nie wpadł rozpędzonym rowerem w kogoś :P A najbardziej mnie wkurwiali jak w zime jeździliśmy tak po 18 jak już sie ciemno robiło to kazali nam zakładać światełka i lusterka <hahaha>
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=505312
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=505312
Do Nas jeszcze strasz sie niedoduocyła xD ale policja tak. Kidys jedziemy i wjeżdzamy na skrzyzowanie i skręcami w prawo ja jade ostatni ina zakręcie wrzucam manuala xD i słusze jak syrene włączył to Wszyscy spieprzmy ile sił w onogach a ze ja byłem ostatnio :( to Zamną sie póścili na płenych obrotach :/ kurde niemiałem zabardzo gdzie zwiewac :/ no i mnie złapali :P ale powyklinała sobie ciota na mnie itd i tyle ;P upomnienie hehe no i powietrze kazali spóścic :D:D:D:D 20 metrów dalej była stacja beznynowa....idioci xD xD
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Omen89 jesli chodzi o psy (glownie z partoli pieszych, ale ze zwyklych raczej tez) to oni maja to w dupie ze my nisczymy zielen a i niektorzy chetnie popatrza jak skaczemy, a wiejscy to najwieksze kurwy jakie moga byc :)
Rufus hehe dobre na czolowe ze strazakami :D ale masz racje przejebane z nimi jak sie jezdzi w malych grupach albo samemu to trza sie rozgladac i jak sie ich zauwazy do oddalic sie z miejscowki na jakis czas ( przez tych wiesniakow FR w wawie robi sie jak "base jumping" czyli tzw. skoc i ********** ;/ ) jak ktos nie wie to co "base jumping" to niech poczyta na googlach
Rufus hehe dobre na czolowe ze strazakami :D ale masz racje przejebane z nimi jak sie jezdzi w malych grupach albo samemu to trza sie rozgladac i jak sie ich zauwazy do oddalic sie z miejscowki na jakis czas ( przez tych wiesniakow FR w wawie robi sie jak "base jumping" czyli tzw. skoc i ********** ;/ ) jak ktos nie wie to co "base jumping" to niech poczyta na googlach