TRÓJKĄT BERMUDZKI ???
-
- Kontakt:
1. wylacz caps lockNemero pisze:PANOWIE JAK WIDZE CO TU PISZECIE TO MI SIĘ ŚMIAĆ I PŁAKAĆ CHCE !
JAK JAKIŚ INTELIGĘT TZN. BaDMaN pisze TEXTY TYPU "A W DUCHY WIERYSZ".
JUŻ NIERAZ BYŁO MÓWIONE I JEST TO PEWNE I CO TU SIĘ ROZGADYWAĆ ŻE TRUJKĄT BERMUDZKI TO NIEPRZYPADEK TYLKO RZECZYWISTA SPRAWA.
MIANOWICIE NA TERENIE TRUJKATU BERMUDZKIEGO WYSTEPUJE SILNE POLE MAGNETYCZNE PRAWDOPODOBNIE POD POWIERZCHNIA ZIEMI W TAMTYM MIEJSCU ZNAJDUJE SIE COS CO WYTWARZA POLE MAGNETYCZNE.
NIC W TYM DZIWNEGO NIEMA!
Pozdawiam!
2. inteligent
3. napisz dlaczego ci sie plakac chce bo jakos nie widze powodu... w ogole nie wiem o co w tym chodzi .
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
http://ufo.dos.pl/article.php?sid=53 tu warto poczytac, ciekawe zeczy tam pisza
BaDMan uczeszczasz do kosciola??
Jesli tak to zastanow sie co mowisz, bo jesli nie wierzysz w duchy, to zadna wiara nie istnieje!!
A co do trojkata bermudzkiego, to trzebaby wykminic jaki to jest gaz i zrobic miniaturke trojkata <lol>
A tak na serio, to tam jest jakis dziwne pole magnetyczne, potrzebne do mojego perpetum mobile :D
Jesli tak to zastanow sie co mowisz, bo jesli nie wierzysz w duchy, to zadna wiara nie istnieje!!
A co do trojkata bermudzkiego, to trzebaby wykminic jaki to jest gaz i zrobic miniaturke trojkata <lol>
A tak na serio, to tam jest jakis dziwne pole magnetyczne, potrzebne do mojego perpetum mobile :D
-
- Kontakt: