Ludzie? nie to mutanty :]

SETUŚ
Kontakt:

Post autor: SETUŚ »

no ja oglądałem do monentu kiedy tego zywego zaczepil na haku i ze skury obdzierał. I mam dośc tego oglądania ...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4929741
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Max

"Śmierć rozwiązuje wszystkie problemy. Nie ma ludzi- nie ma problemów"

Mój ulubiony cytat ;]
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Ja pierdole... Teraz mam pewnosc ze nigdy nie kupie prawdziwego futra swojej zonie, mamie dziewcyznie, itp. I 100% zgadzo sie MaxDAmageDA, z tym ze nie wsyzscy ludzie tacy sa. Ale tego jakbym spotkal to ...
Ssij pento
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

onie to robia golymi rekami ;(

co im te zwierzeta zrobily??!! co? bo futro?? mozna przecierz sztuczne ;/
http://www.jokejoke.prv.pl/
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Futro - luksus za cene zycia !!

Mam taką koszulke, z małym pieknym liskiem i podpisem:

"Czy Twoja mama nosi futro ??"

- "Jego własnie swoje straciła!!"

=========================================

NIENAWIDZE PIERDOLONYCH FUTR czy tam FUTER

W zimie jak wszystkie piekne baby chodza w futrach to zawsze jak taką mijam mówie półgłoesem tak aby usłyszała:

"Futro - luksus za cene zycia"
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

biedne zwierzaczki... jeszcze jakby je zabijali w celu pozniejszej konsumpcji to pol biedy - pol bo polzywcem je mecza!
a widzieliscie kiedys jak sie przyrzadza raki? one piszcza probujac spieprzyc z garnka!
Kontakt:

Post autor: szakal »

kurwa rozumiem ze tego sie juz nieda ODWROCIC i te zwierzeta beda ginely ale niech ci skurwiele najpierw je bezbolesnie zabija a potem obdziraja! przeciez to jest popierdolone jak widze obdartego ze skory zwierzaka z obciatymi lapkami ciagle ruszajacego sie to mnie skreca ;( tego skurwysyna to bym mu kurwa oczy powydlubywal i korwa polewal kwasem!!
http://miniurl.pl/12397
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

:'( Wyłączyłem, jak obciał zwierzakowi łapki...To jest karygodne. W tym kraju to jest jeden z nielicznych sposobów na utrzymanie...Ale czy ne mogą robić tego humanitarnie?? Na żywca...niech szczezną sqrwiele!! POdobnie jest z badaniami nad zwierzętami...na żywca. Obserwują "naukowcy" jak szybko może paść np. królik jak się go opierdoli ze sqry i poleje chemią...
Coty...Max Factor i tym podobne qtaskie firmy tak postępują. Szukajcie stron do walki z sadyzmem i wpisujcie się tam...podspisujce...oddajcie swój głos!
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

AAAAAAAHHHHHH !!!! TAK NIE MOZNA !!! KURWA MAC !! JAKBYM ZOBACZYL TAKIEGO JAK COS W TYM STYLU ROBI TO BYM NIE ZABIL ALE ZROBIL Z NIM TO SAMO A POZNIEJ ZBUTOWAL PONACINAL I DO PAKI ZE SKURWYSYNEM !!! KURWAAAAAA !!! NIGDY PRZENIGDY PRAWDZIWYCH FUTER !!!!!! ;( BIEDNE ZWIERZAKI !! TO JUZ NEI MOZNA CHOCIAZ SIEKIERY WZIASC I ŁBA ODRĄBAC??? AHHHHHHHH ;(
back in da game...
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

SZMATY NIE LUDZIE!! KURWY BEZ ZASAD !! ROZJEAC TAKICH !!!
back in da game...
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

...
Jebać takich kurwa skurwieli... Sadyści :| ble
_Chmielek_
Kontakt:

Post autor: _Chmielek_ »

kur.wa mać!! to jest nieporozumienie, jak to jest możliwe że takie coś dzieje sie gdzieś na świecie :/// niby taki cywilozowany świat :/// gówno, jeśli takie coś ma miejscie to nie jest cywilizowany.

rozumiem, że to jest sposób na utrzymanie sie, ale po co na żywca?!?! tego nie rozumiem :|

takiego gnoja wsadzić do takiej klatki najpierw na pare dni, potem uciąć kończyny, obedrzeć ze skóry i niech zdycha :///

szmaty nie ludzie!! te zwierzęta są bardziej ludzkie od nich!!
wiesz co robi ctrl + w ?
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ja bym tak saamo jebal o ziemie jak on tymi zwierzetami :[ sqrwysynow pozamykac!!
jeremiasz
Kontakt:

Post autor: jeremiasz »

i ze ci pierdoleni skurwiele sa jeszcze na wolnosci!!! do kurwy nedzy na cos takiego to prawo pozwala!!!!!!!! kurwa normalni ludzie w pace siedza a sadysci tecy jak te zjeby dalej ziwerzeta katuja!!!!
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

i sie potem dziwić, że ludzie na wojnie takie rzeczy robią, sarajewo, oświęcim, jak człowiek nie ma szacunku dla zwierząt, to jak mam mieć dla ludzi

swoją drogą futra, bo przez chińczyków, co wierzą w te wszystkie lecznicze właściwości i magie, to tygrysy, nosorożce są na wymarciu, ale sposób w jaki to sie robi jest niedopuszczalny...
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

To jest ohydne ale podejrzewam ze wiekszosc z nich robi to tylko dlatego ze sami nie maja warunkow do zycia i musza z czegos zyc:/ takie sa teraz realia, nie usprawiedliwiam ich ale wydaje mi sie ze posatpilibysmy podobnie gdybysmy musieli wykarmic rodzine a nie mielibysmy za co a to bylby jedyny sposob:/
starczy...
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

widzialem wczesniej:D fajneee...:/
Kocie szambo!!!
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

no zajebiste szczeki, jest sie qrwa z czego cieszyc, co za qrwy to sie nie da. ****** chinole wszystko dla kasy zrobia =\
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

lankru pisze:To jest ohydne ale podejrzewam ze wiekszosc z nich robi to tylko dlatego ze sami nie maja warunkow do zycia i musza z czegos zyc:/ takie sa teraz realia, nie usprawiedliwiam ich ale wydaje mi sie ze posatpilibysmy podobnie gdybysmy musieli wykarmic rodzine a nie mielibysmy za co a to bylby jedyny sposob:/
starczy...
Pi#rdolisz i tyle. Jak muszą zabijać dla: kasy, rodziny ..bla bla bla to niech to robią humanitarnie a nie żywa zwierze obdzierać ze skóry. Niech już walną pałką w łeb i zwirze ginie na miejscu a nie urządzać sobie jakieś sadystyczne zabawy.

szczeki NC dla Twojego postu. :|
ODPOWIEDZ