Ludzie? nie to mutanty :]
-
- Kontakt:
Futro - luksus za cene zycia !!
Mam taką koszulke, z małym pieknym liskiem i podpisem:
"Czy Twoja mama nosi futro ??"
- "Jego własnie swoje straciła!!"
=========================================
NIENAWIDZE PIERDOLONYCH FUTR czy tam FUTER
W zimie jak wszystkie piekne baby chodza w futrach to zawsze jak taką mijam mówie półgłoesem tak aby usłyszała:
"Futro - luksus za cene zycia"
Mam taką koszulke, z małym pieknym liskiem i podpisem:
"Czy Twoja mama nosi futro ??"
- "Jego własnie swoje straciła!!"
=========================================
NIENAWIDZE PIERDOLONYCH FUTR czy tam FUTER
W zimie jak wszystkie piekne baby chodza w futrach to zawsze jak taką mijam mówie półgłoesem tak aby usłyszała:
"Futro - luksus za cene zycia"
kurwa rozumiem ze tego sie juz nieda ODWROCIC i te zwierzeta beda ginely ale niech ci skurwiele najpierw je bezbolesnie zabija a potem obdziraja! przeciez to jest popierdolone jak widze obdartego ze skory zwierzaka z obciatymi lapkami ciagle ruszajacego sie to mnie skreca ;( tego skurwysyna to bym mu kurwa oczy powydlubywal i korwa polewal kwasem!!
http://miniurl.pl/12397
:'( Wyłączyłem, jak obciał zwierzakowi łapki...To jest karygodne. W tym kraju to jest jeden z nielicznych sposobów na utrzymanie...Ale czy ne mogą robić tego humanitarnie?? Na żywca...niech szczezną sqrwiele!! POdobnie jest z badaniami nad zwierzętami...na żywca. Obserwują "naukowcy" jak szybko może paść np. królik jak się go opierdoli ze sqry i poleje chemią...
Coty...Max Factor i tym podobne qtaskie firmy tak postępują. Szukajcie stron do walki z sadyzmem i wpisujcie się tam...podspisujce...oddajcie swój głos!
Coty...Max Factor i tym podobne qtaskie firmy tak postępują. Szukajcie stron do walki z sadyzmem i wpisujcie się tam...podspisujce...oddajcie swój głos!
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
AAAAAAAHHHHHH !!!! TAK NIE MOZNA !!! KURWA MAC !! JAKBYM ZOBACZYL TAKIEGO JAK COS W TYM STYLU ROBI TO BYM NIE ZABIL ALE ZROBIL Z NIM TO SAMO A POZNIEJ ZBUTOWAL PONACINAL I DO PAKI ZE SKURWYSYNEM !!! KURWAAAAAA !!! NIGDY PRZENIGDY PRAWDZIWYCH FUTER !!!!!! ;( BIEDNE ZWIERZAKI !! TO JUZ NEI MOZNA CHOCIAZ SIEKIERY WZIASC I ŁBA ODRĄBAC??? AHHHHHHHH ;(
back in da game...
-
- Kontakt:
kur.wa mać!! to jest nieporozumienie, jak to jest możliwe że takie coś dzieje sie gdzieś na świecie :/// niby taki cywilozowany świat :/// gówno, jeśli takie coś ma miejscie to nie jest cywilizowany.
rozumiem, że to jest sposób na utrzymanie sie, ale po co na żywca?!?! tego nie rozumiem :|
takiego gnoja wsadzić do takiej klatki najpierw na pare dni, potem uciąć kończyny, obedrzeć ze skóry i niech zdycha :///
szmaty nie ludzie!! te zwierzęta są bardziej ludzkie od nich!!
rozumiem, że to jest sposób na utrzymanie sie, ale po co na żywca?!?! tego nie rozumiem :|
takiego gnoja wsadzić do takiej klatki najpierw na pare dni, potem uciąć kończyny, obedrzeć ze skóry i niech zdycha :///
szmaty nie ludzie!! te zwierzęta są bardziej ludzkie od nich!!
wiesz co robi ctrl + w ?
i sie potem dziwić, że ludzie na wojnie takie rzeczy robią, sarajewo, oświęcim, jak człowiek nie ma szacunku dla zwierząt, to jak mam mieć dla ludzi
swoją drogą futra, bo przez chińczyków, co wierzą w te wszystkie lecznicze właściwości i magie, to tygrysy, nosorożce są na wymarciu, ale sposób w jaki to sie robi jest niedopuszczalny...
swoją drogą futra, bo przez chińczyków, co wierzą w te wszystkie lecznicze właściwości i magie, to tygrysy, nosorożce są na wymarciu, ale sposób w jaki to sie robi jest niedopuszczalny...
To jest ohydne ale podejrzewam ze wiekszosc z nich robi to tylko dlatego ze sami nie maja warunkow do zycia i musza z czegos zyc:/ takie sa teraz realia, nie usprawiedliwiam ich ale wydaje mi sie ze posatpilibysmy podobnie gdybysmy musieli wykarmic rodzine a nie mielibysmy za co a to bylby jedyny sposob:/
starczy...
starczy...
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
Pi#rdolisz i tyle. Jak muszą zabijać dla: kasy, rodziny ..bla bla bla to niech to robią humanitarnie a nie żywa zwierze obdzierać ze skóry. Niech już walną pałką w łeb i zwirze ginie na miejscu a nie urządzać sobie jakieś sadystyczne zabawy.lankru pisze:To jest ohydne ale podejrzewam ze wiekszosc z nich robi to tylko dlatego ze sami nie maja warunkow do zycia i musza z czegos zyc:/ takie sa teraz realia, nie usprawiedliwiam ich ale wydaje mi sie ze posatpilibysmy podobnie gdybysmy musieli wykarmic rodzine a nie mielibysmy za co a to bylby jedyny sposob:/
starczy...
szczeki NC dla Twojego postu. :|