Dirt a full
Dirt a full
mam takie pytanie:
Czy na zjazdowym fulu da rade polatać na dircie ??
Czy na zjazdowym fulu da rade polatać na dircie ??
Rower ??? A co to ??
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
no dokladnie jak sie chce to sie da ale na ponad 20kg rowerze... to naprawde trzeba chciec :D
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Na fullu ofcourse,ze sie da,jest anwet calk8em przyjemnie chociaz trzeba sie nastawic ze wiecej musisz popedalaowac i ze nie umiejetnie wyskakujac nba chama moze cie wybic i polecisz na przod na bank,ale jak sie przwyczaisz oh my god piknie,spogladnij an birola jak napeirdziela,200mm skoku z prozdu jakies 250 z tylu ijakie idrty napierdziela,na poczatku przyucz sie na malej hopie a potem na wiekszych sam probowalem i najfajniej sie laduje jak zawiecha mieciutko amortyuje piknie.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
Nio u nas np jak powiekszyli dirty to ja nie dolatuje. Musze poszlifowac technike wybijania na bardziej pionowym dircie. U mnie skoku jest wpizdu i do tego ta zawiecha szczegolnie dobrze radzi sobie z tlumieniem czegokolwiek...
Ale na pewno sie da. Jak byly dziury 3 , 4m do dolatywalem czysto. Nio i na pewno duzo trudniej, zwlaszza na ciezkim rowerze zrobic whipa czy stolik, ale da sie. Kwestia opanowania techniki jazdy dla konkretnego roweru.
Ale na pewno sie da. Jak byly dziury 3 , 4m do dolatywalem czysto. Nio i na pewno duzo trudniej, zwlaszza na ciezkim rowerze zrobic whipa czy stolik, ale da sie. Kwestia opanowania techniki jazdy dla konkretnego roweru.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com