[info dla moderatorów]

Paul
Kontakt:

[info dla moderatorów]

Post autor: Paul »

Zauważyłem że jak ktoś założy jakiś beznadzijny topic to ludzie piszą posty typu. "skasować ten topic" lub "gdzie są moderatorzy". I teraz mój apel do forumowiczów: Widzisz bezsensowny topic - zamiast pisać posta "skasować to" itp. Napisz priva do któregoś z modów że taki i taki topic powinien być skasowany, daj link do niego i będzie spoko. To samo dotyczy jechania po kimś i innych zachowań niezgodnych z ogólną kulturą. Moderatorzy nie przeglądają wszystkich tematów co 5 min dlatego warto się odezwać kiedy coś jest nie tak.

Licze że wszscy się zastosują i będą przysyłać na priva linki to tematów które im nie pasują.

POZDRO!
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

No zaraz polowa topicow zniknie :P

Pomysl dobry oby wpalil :)
www.mm-foto.pl
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

bo ja uwazam ze moderatorów i tak jest za mało ...

ale z drugiej strony te nie moze ich byc za duzo bo nawzajem będa sobie przeszkadzac ;/

No ale zamist "info dla moderoatorów" powinienes nazwac ten topic w taki spoosb zeby kazdy o przeczytał :) czyli coś w stylu "moderatorzy do wszytskich" :P

Pozdrower
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ja tez sadze tak jak motomysz ze modow powinno byc wiecej (dalej jestem chetny:P)

no ale Paul_ems dobra inicjatywa :) pozdrawiam
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Paul_ems racja :) sam czasem pisze "rzenies temat" albo cos :D ale to z lenistwa ze mi sie nie chce do modow pisac :)

SlaY ja nie mam nic do ciebie ale juz widze jak by to wygladalo :D pierwsza rzecz to Nemero zostal by wyfruniety z forum :D
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

no ja tez byłbym chętny na moderatora , siedze dziennie po 6 godzin na forum
np ten topic usunąc : http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=16354
niemam co robic bo bike niezłorzony , a składac bede na zime więc hujowo ..
F*CK MTB ..
Paul
Kontakt:

Avalanche3.0 ja też nie mam bika poza tym jeszcze więcej na forum siedze.

Moja propozycja jak Wam się nie chce pisać privów dodajcie sobie mnie na gg i tylko przedstawce się i zapodajcie linka.

KFP gdyby Slay był modem wcale Nemero by nie wyleciał bo mod nie może banowac, tylko admin. A swoją drogą to większości modów nie ma za często na forum.

A co do tego tematu to dziwne że Max go nie wyrzucił zamiast pisać posta, swoja drogą troche za dużo ludzi pisało żeby skasować.
SlaY
Kontakt:

KFP nie ja z nemero sprawe zalatwie poza forum szkoda smietnik robic :) pozatym ja niechce nikogo banowac tylko pomoc w tym zeby nie bylo bajzlu na foru ;) nikom czekamy na odzew :P pozdrawiam modow
Paul
Kontakt:

Slay nie sądzę żeby Nikom (przynajmniej w tej chwili) chciał zminiać liczbę modów. Ale zapytać nie zaszkodzi ;]
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

Paul_ems Hehe dobre !! dlugo nad tym myslales ?

myslisz ze frajerow znalazles ?
Z jakiej paki mamy odwalac za Ciebie robote ?
Zgodziles sie byc moderatorem tego forum ?
To przykro mi stary ale moim zdaniem Twoim zasranym obowiazkiem jest pilnowanie porzadku na forum. Przed podjeciem decyzji powinienes przemyslec czy czujesz sie na silach pilnowac takiego bajzlu.

Nasuwa mi sie skojazenie z nasza POLICJA najlepiej jakbysmy to my osobiscie dostarczyli przestepce do rąk własnych a oni i tak go wypuszcza.

Ps
Nie odbieraj tego jako atak ale wyciagnij refleksje, przemysl swoj post. A jak sie nie wyrabiacie to "wciagnijcie" dodatkowe osoby to elitarnej grupy moderatorow
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SlaY
Kontakt:

Yogi paul_ems robi pozadek ale nigdy nie jest sie w stanie upilnowac wszystkiego dlatego jezeli my bedziemy pomagac moderatorom to wszyscy beda szczesliwi i nie bedzie bajzlu :) nikom ponawiam prosbe z tym modem ;) pozdrawiam
Paul
Kontakt:

Yogi jak moge nie odbierać tego jako atak skoro to wygląda jak atak. Nie mówie że będę siedział i czekał aż ktoś mi przyśle info że coś jest nie tak. Siedzę na tym forum dziennie chyba więcej niż ktokolwiek inny i wcale ni uważam że sie obijam, a chodzi mi tylko o to że jeżeli ktos widzi że na jakimś temacie jest zadyma a żaden z modów nie był to nich wyśle link i tyle.

"Nasuwa mi sie skojazenie z nasza POLICJA najlepiej" by było gdybym jak mi np rower ukradną nie musiał dzwonić na policje tylko oni samy by chodzili po osiedlu i sie pytali czy może komus rowera ostatnio nie ukradli. I sami do Ciebie przyszli najlepeij ze złodziejem rowerem i czekoladą na przeprosiny że nie pilnowali Ci roweru akurat wtedy jak Ci go kradli.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

yogi czyżbyś był zazdrosny o posadkę moda?? :P
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

Paul_ems wale prosto z mostu nie bede zastanawial sie co i jak powiedziec jestes facetem a nie dziewczyna zebym kombinowal jak tu ladnie "ubrac" w slowa moja wypowiedz :)
Policji jak nie wpadnie w rece skradziony rower albo tez inna rzecz to jej nie znajda... malo bylo takich przypadkow ?
Kumlowi ze sklepu wyprowadzili nowy rower bardzo charakterystyczny zaraz zgloszenie na policje i takie tam pierdoly 2 dni pozniej siedze z kumplami w parku podchoda psy patrza na nas na rowery (co jeden to lepszy sorzet) i pytaja sie co robimy... zaden z nich nie sprawdzil czy przypadkiem jeden z rowerow nie pochodzi z kradziezy !! no comment

Nie mialbym nic przeciwko gdyby przyszli do mnie ze zlodziejem a pozniej złamaliby mu noge w kolanie tak zeby w zyciu nie usiad na rower nawet na taki na ktory sam sobie zarobi. a w szpitalu nie dostalby srodkow przeciwbolowych.
Pod tym wzgledem NO MERCY !

KaKTuSSSS w zyciu nie chcialbym byc moderatorem bo zdaje sobie sprawe jaka to niewdzieczna robota ile czasu trzeba poswiecac zeby ogarnac taki burdel jak tutaj gdzie dziennie jest kilkaset ? nowych postow.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Paul
Kontakt:

Nie chodzi mi o Policje poprostu takie skojarzenie jak Twoje. Co do kradzieży to odrębny temat bo mi juz 2 rowerki zawineli.

Chodzi mi poprostu o Twoją wypiwiedź "Twoim zasranym obowiazkiem jest pilnowanie porzadku na forum" a co Ci szkodzi wysłać link kiedy coś Ci się nie podoba. Przyśpieszoy to mooją pracę i efekt jakim będzie spokuj i porządek na forum, a jak mówie nie jestem w stanie wszystkich tematów przeczytać.
ODPOWIEDZ