jaka rama - street
teraz juz sa dwa kolory BIALY ( wyglada jak a-gang) i czarny (....osobiscie mam czarnego )
co do hakow na kola to sa one (w pierwszej edycji tej ramy ) poziome ..
a w drugiej edycji ( ktora mozna odruznic np.wzmocnieniem przy rurze podsiodlowej - sa haki pionowe
do hakow poziomych podejdzie wszystko co do hakow pionowych i jest jeszcze jeden plus poziomych hakow - mozna sobie zrobic SS
co do hakow na kola to sa one (w pierwszej edycji tej ramy ) poziome ..
a w drugiej edycji ( ktora mozna odruznic np.wzmocnieniem przy rurze podsiodlowej - sa haki pionowe
do hakow poziomych podejdzie wszystko co do hakow pionowych i jest jeszcze jeden plus poziomych hakow - mozna sobie zrobic SS
jeździłem na tych ramkach i mi się podoba najbardziej destroyer na kturym właśnie składam bika jest to wersja jump z mufą BMX moim zdaniem na dragu jeździ mi się jak czołgiem jakoć tak mułowato a point jest troche zakrutki i ja chciałem jaknajmniejszą ramkę a destroyer ma 13" i chociaż mam 195cm wzrostu to jeździ mi się zajebiście
wiesz bmx to potega na street i dirt ( co oni wczoraj wyprawiali:P )
destroyer - CRO-MO to jest najwiekszy plus - zawsze mozesz sie dogadac zeby ci zmienili projekt - ja tak bede robil:P
point - mam pointa 15" z dj 130 mm z przoda i mi sie podoba, fajnie sie lata a ze 130 jest spoko geo.
drag - jak mowi cszyvy - cos w nim zawsze nie pasuje:P
destroyer - CRO-MO to jest najwiekszy plus - zawsze mozesz sie dogadac zeby ci zmienili projekt - ja tak bede robil:P
point - mam pointa 15" z dj 130 mm z przoda i mi sie podoba, fajnie sie lata a ze 130 jest spoko geo.
drag - jak mowi cszyvy - cos w nim zawsze nie pasuje:P
www.hcfr.pl !!
"point!
drag to shit. geo draga jest zwalona. na kazdym poincie na jakim siedzialem bylo super. a drag ma w sobie to cos co mi nie odpowiada..."
większego gówna od tego saikopointa nie widziałem!!1
jeździ sie na tym strzasznie ch.ójowo, głowka wyglada jakby miała zaraz odpasć, zajebiście krutki. Jedynym jej plusem sa poziome haki.
drag jest w miare spoko, gdyby miał poziome haki, i był o te 4 cm krutszy, to byłoby zajebiscie
destroyer jak dlamnie zbyt lajtowy, dolna rora jest jak puszka, widełki rodem z rasowego xc
drag to shit. geo draga jest zwalona. na kazdym poincie na jakim siedzialem bylo super. a drag ma w sobie to cos co mi nie odpowiada..."
większego gówna od tego saikopointa nie widziałem!!1
jeździ sie na tym strzasznie ch.ójowo, głowka wyglada jakby miała zaraz odpasć, zajebiście krutki. Jedynym jej plusem sa poziome haki.
drag jest w miare spoko, gdyby miał poziome haki, i był o te 4 cm krutszy, to byłoby zajebiscie
destroyer jak dlamnie zbyt lajtowy, dolna rora jest jak puszka, widełki rodem z rasowego xc
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
-
- Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
- Kontakt:
to powiedzcie mi na czym mozna by street- trial zrobic. bo na destroyeze to nawer na murek 30cm nie moge sie dostac a na moim stalowym fulu spokojnie na jakies 50-55cm. niewiem czym to jest spowodowane, po prostu w destroyeze wogole nie moge tylnego kola na murek wrzucic.
i jaki kat glowki lepszy do trial: 68* , 70* czy 71*
i jaki kat glowki lepszy do trial: 68* , 70* czy 71*
boze gadacie tam z tymi widelkami :/ dla was jak cos nie ma ksztaltu prostokata to juz jest ******* i zero wytrzymalosci :| widelki sa takie bo zadko gdzie mozna spotkac kwadratowe rurki z cr-mo :/ kurwa tacy z was doradcy jak z koziej dupy troomba :] destroyer jest z cr-mo wiec na grindach itd. nic sie nie stanie (w odroznieniu ramy z alu ciezko to zniesie)poza tym poziome haki zawsze sie nadadza lepiej do ss (ale musisz jeszcze zapodac sobie hak do ss bo przerzutki ewentualnej nie zamontojesz :P ) moj kolega ma ta ramke i jest fajnie wykonana :] poza tym na cholere ci do streetu 130mm skoku :/ wez jakiegos blacka 100/80 i po sprawie . taniej cie to wyjdzie i bedziesz mogl kupic lepszy osprzet :] black sport 100/80 kosztoje jedyne 750 zeta nowka wiec kasy bedziesz mial duzo :> nie bierz zadnego dj'a bo pekaja pod korona :/
death: i był o te 4 cm krutszy, to byłoby zajebiscie - to bylby dlugosci pointa, ale poin jest za krotki przeciez!! hmm ciekawe
co do draga - mi sie on nie podoba.
Destroyer to cro - mo i wcalenie jest to takie ciezkie na zjazdowym fullu rowbie bunny hopa ok. 60 cm - nie zalezy to od sprzetu . jak umiesz robic duze to umiesz jak nie to sie uczysz.
jezdzi sie na tym strasznie chujowo... hmm kazdy ustawia rower pod siebie - moze lubisz wysokie kiery a ktos mial niskie...
zajebiscie krotki - to do streetu duzy plus bo jest bardzo zwrotny
widelki w dewstroyerze nie musza byc mocniejsze - w ixach tez ogromne nie sa, w streetlegalu tez nie sa duze - wrecz sa male!! a chyba nie peknie!!
wiesz w tej kategorii ramy ( cena ) roznia sie tylko - hakami, dlugoscia i materialem - wybierz co chcesz bo kazdy lubi co innego - ja lubie krotkie zwrotne ramy ( mam pointa i mongoose'a ) jak lubisz dlugie ramki to drag a jak chcesz siekac pedal grindy, ostry street i nie bac sie ze cos Ci pierdolnie to bierz destoyera i sie nie boj. WYBOR NALEZY DO CIEBIE
co do draga - mi sie on nie podoba.
Destroyer to cro - mo i wcalenie jest to takie ciezkie na zjazdowym fullu rowbie bunny hopa ok. 60 cm - nie zalezy to od sprzetu . jak umiesz robic duze to umiesz jak nie to sie uczysz.
jezdzi sie na tym strasznie chujowo... hmm kazdy ustawia rower pod siebie - moze lubisz wysokie kiery a ktos mial niskie...
zajebiscie krotki - to do streetu duzy plus bo jest bardzo zwrotny
widelki w dewstroyerze nie musza byc mocniejsze - w ixach tez ogromne nie sa, w streetlegalu tez nie sa duze - wrecz sa male!! a chyba nie peknie!!
wiesz w tej kategorii ramy ( cena ) roznia sie tylko - hakami, dlugoscia i materialem - wybierz co chcesz bo kazdy lubi co innego - ja lubie krotkie zwrotne ramy ( mam pointa i mongoose'a ) jak lubisz dlugie ramki to drag a jak chcesz siekac pedal grindy, ostry street i nie bac sie ze cos Ci pierdolnie to bierz destoyera i sie nie boj. WYBOR NALEZY DO CIEBIE
www.hcfr.pl !!
hehe black ( niektorzy znaja moje zdanie ) eka zanim go wlozysz do roweru!! no ja blacka nie lubie. na destroyerze spoko nawet trial sie da uprawiac - nie liczy sie rower a umiejetnosci. dasz rade. a masz pewnosc ze jak Cie zainteresuje street to : wpierdzielisz oski i kola na piastach bmx i - dajesz. i nic nie peknie.
www.hcfr.pl !!
DESTROYER... Moje zdanie... Nie wiem ile bys musiał wazyc,albo co robic na tej ramie zeby ja połamac ! Ale załózmy ze tak sie stanie.. To jest Cro - Mo ! Nie ma tyle pierdolenia co z alu i ewentualne spawanie tej ramki nie jest zadnym problemem...
Pozdro
Pozdro
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php