Najlepsze teksty na podryw panny.
-
- Kontakt:
ja bym se kupił trzypaskowy garnitur
a tak wogóle jak nie mam co robić, to biorę auto, i se se jaja ze świnek robię:
-czasami w dzień, zatrzymam się obok przystanku, jeśli siedzi tam fajna dupa, otwieram szyby i gapię się na nią z wyciągniętym językiem jak ******
-zwalniam jak jakieś dupy idą, i wypierdalam jakimiś hasłałami typu:
-cześć świnki (czasami odpowiedzą cześć, a czasami **********)
albo
-cześć dziewczyny
-coś powiedzą
-coś tam pierdole a potem
-Wiecie robię impreze i może wpadniecie na bibeczke...na fajeczke...na lodzika
czasami nie wytrzymuję jak widzę ich miny, a czasami mnie zbluzgają od baranów
a tak wogóle jak nie mam co robić, to biorę auto, i se se jaja ze świnek robię:
-czasami w dzień, zatrzymam się obok przystanku, jeśli siedzi tam fajna dupa, otwieram szyby i gapię się na nią z wyciągniętym językiem jak ******
-zwalniam jak jakieś dupy idą, i wypierdalam jakimiś hasłałami typu:
-cześć świnki (czasami odpowiedzą cześć, a czasami **********)
albo
-cześć dziewczyny
-coś powiedzą
-coś tam pierdole a potem
-Wiecie robię impreze i może wpadniecie na bibeczke...na fajeczke...na lodzika
czasami nie wytrzymuję jak widzę ich miny, a czasami mnie zbluzgają od baranów
o kurwa SDSW rozjebales mnie,buahaha,dobre, ja slyszalem taki teskt niezbyt na podryw ale taki calkiem przyjemny"Czesc jestem Adam,wyrucha... cie i spadam",ale jezeli ktos naprawde mysli o wyrwaniu laski to musi byc poprostu soba,takie ejst moje zdanie,pozdro a i zadne teksty nic nie dadza.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
ja kiedys sie wyjebalem na funboxie na jutrzence i spadlem takiej jednej lasce prosto pod nogi,
-nic ci nie jest??
-o kurwa( bo boli )
- gdzie ci boli??
-wszedzie
-wstawaj
-dzieki za pomoc
-heh mily jestes
-ty tez i to wdodatku bardzo ladna
-nic ci nie jest??
-o kurwa( bo boli )
- gdzie ci boli??
-wszedzie
-wstawaj
-dzieki za pomoc
-heh mily jestes
-ty tez i to wdodatku bardzo ladna
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
1-autentyk - kolo do lasek na dyskotece - dziewuchy zaluholmy co ??
2- dres przychodzi do laski z kwiatami - o rety to dla mnie?? pyta laska - nie k..urwa dla mnie :D odpowiada dresik :>
typowy teskt dresika na podryw to wczesniej wymienione - ej ale jestes z..ajebista z ryja :D
2- dres przychodzi do laski z kwiatami - o rety to dla mnie?? pyta laska - nie k..urwa dla mnie :D odpowiada dresik :>
typowy teskt dresika na podryw to wczesniej wymienione - ej ale jestes z..ajebista z ryja :D
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
szele takich autentyków jest pełno bo np u nas w Wlkp większość dyskotek jest na wioskach np Manieczki, Sfinx, Gladiator, Protector bla bla bla i wszystkie drechy z wiosek zaraz jak zejdą z pola, zakładają białe koszulki dżinsy (+żelik obowiązkowo) wsiadają do BMW serii 3 najczęściej 316 (16 to pojemność silnika -1,6 bo większy bypalił tyle że by nie wypłacili sie a mniejszego w BMW nie ma ) i naginają wyrywać "laski" do klubów. heheh
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"dziewuchy zaluholmy co"
kurwa ale mam pomysła, będę se robił jaja i z takimi wieśniackimi hasłami będę wyskakiwał jak jakieś laski zobaczę
a z tymi dyskotekami na wsiach, podobno tam tańczom w gumiokach i słoma z gumioków wystaje
Ja mam laske ze wsi, też tam jest taka mała dyskoteka, ile razy chciała żebym tam z nią poszedł to nigdy nie poszedłem, tylko wszedłem i wyszedłem. Zawsze się wkurwia jak jej mówie, że nie będę się patrzył na tych wieśnioków w gumiokach z sianem na parkiecie.
kurwa ale mam pomysła, będę se robił jaja i z takimi wieśniackimi hasłami będę wyskakiwał jak jakieś laski zobaczę
a z tymi dyskotekami na wsiach, podobno tam tańczom w gumiokach i słoma z gumioków wystaje
Ja mam laske ze wsi, też tam jest taka mała dyskoteka, ile razy chciała żebym tam z nią poszedł to nigdy nie poszedłem, tylko wszedłem i wyszedłem. Zawsze się wkurwia jak jej mówie, że nie będę się patrzył na tych wieśnioków w gumiokach z sianem na parkiecie.