[skejci i metale - cała prawda!!!]
-
- Kontakt:
hahaha limp bizkit linkin park the rasmus.. hahahahah z kad oni to wzieli ?
limp bizkit gra całkiem spokoją muzyke od pewnego czasu nie sa to psychopaci wie mbo bardzo lubie ten zespół wieć nie wierze zę to jest czarna magi i wogule..... hahahhahaha
ja na ich miejscu na tę liste bym dopisał jeszcze madonne britney spears, christine agilere beyonce, noopdogga, przecieżon tez śpiewa o narkotykach?
ahhaha smieszmnie ci ludzie co to wymyślili..
podsumowując "hahahahahahaahahahahahahahahaahahhaha"
limp bizkit gra całkiem spokoją muzyke od pewnego czasu nie sa to psychopaci wie mbo bardzo lubie ten zespół wieć nie wierze zę to jest czarna magi i wogule..... hahahhahaha
ja na ich miejscu na tę liste bym dopisał jeszcze madonne britney spears, christine agilere beyonce, noopdogga, przecieżon tez śpiewa o narkotykach?
ahhaha smieszmnie ci ludzie co to wymyślili..
podsumowując "hahahahahahaahahahahahahahahaahahhaha"
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
-
- Kontakt:
"Naukowcy dowiedli również, iż muzyka w której powtarzane są co jakiś czas takty, powoduje uszkodzenie części mózgu odpowiedzialnej za prawidłowe funkcjonowanie ośrodka wzrokowego oraz słuchu"
Jesli od kazdego beatu w mojej muzie mialby mi padac sluch i wzrok to powinienem juz byc slepy i gluchy bo przy predkosciach rzedu 400-500bpm to niezle leci ;d
Jesli od kazdego beatu w mojej muzie mialby mi padac sluch i wzrok to powinienem juz byc slepy i gluchy bo przy predkosciach rzedu 400-500bpm to niezle leci ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
A ja juz sie balem jak to o metalowcach czytałem, tym bardziej ze na okladce mojej nowej plyty Dimmu Borgir jest pentagram, ale jak doszedlem do listy zespolów i zobaczylem ze nie mam tam ani Dimmu Borgir, Cradle of filth, Children of Bodom i innych ktorych slucham to kamien spadł mi z serca... Jestem bezpieczny :D
buahahaha nie moge z tego :D Ktoś jest dobry w wymyslaniu historii :D
buahahaha nie moge z tego :D Ktoś jest dobry w wymyslaniu historii :D
Hehe - powiem Wam jedno: Ojciec Dyrektor czuwa.....
Jasne że
to nie on wymyślił te stronki, ale pewien jestem, że czytając je w 100% popiera!!!!
Proponuję też podsunąć te teksty babciom zasłuchanym w Jedynym Słusznym Radiu:)))))
Będą miały kolejny argument na wasze szerokie gatki, jeśli takie nosicie:)))
Jasne że
to nie on wymyślił te stronki, ale pewien jestem, że czytając je w 100% popiera!!!!
Proponuję też podsunąć te teksty babciom zasłuchanym w Jedynym Słusznym Radiu:)))))
Będą miały kolejny argument na wasze szerokie gatki, jeśli takie nosicie:)))