Miejscówki niedaleko Bielska...

Qba
Kontakt:

Miejscówki niedaleko Bielska...

Post autor: Qba »

No właśnie,zapewne są jakieś tory?Piszcie, jak znacie.Dotychczas "podróżowałem"po terenach "naturalnych":Klimczok-Szyndzielnia-Błatnia,Skrzyczne-Malinowska itp
Pozdro
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Torow nie znam, ale fajna jest traska z Szyndzielni nogami na klimczok podejscie :) Pozniej z klimczoka jedziesz w sumie to jakims chyba strumieniem wyschnietym, 100% kamieni i to duuuzych, zjezdzasz do Szczyrku i jestes hepi :P
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
noesz
Kontakt:

Post autor: noesz »

w halcnowie podobno jest "tor dualowy", tzn. nie wiem, czy po zimie cos zostalo, ale w tamtym roku dzialal.
Julo_HC jak nie masz fulla, to sobie tam nie zjedziesz, chociaz nie wiem, jak bys byl ambitny...
Qba
Kontakt:

XXX

Post autor: Qba »

Trasy naturalne znam dosyć dobrze,zwłaszcza masyw klimczoka a szczególnie błatnią(z domu na górę 57min,na dół 19min;P)Skrzyczne też,bo mam tam karnet na krzesło i prócz "bikeowania" jestem tam z kilkadziesiąt razy póki śnieg nie stopnieje...też downDfuckin'hill ino ze na nartach...Liczyłem na jakieś fajne i dobrze zrobione hopy a najlepiej jakiś torek.Jest parę fajnych naturalnych "nierówności"ale jakos zawsze blisko im do drzew...noRISKnoFUN...hihi Czasem widuję chłopaków na skrzycznym na dualowych,rzadziej zjazdowych rowerkach,myślalem,że jest jakaś zgrana i torowo-zorganizowana ekipa na miejscu. Trudno.
Hejka!
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

noesz: wlasine na sztywniaku ram jechalem,. Zajebista faza. Dragstar z suntourem XCP (80 mm, sprezyna+elastomer, twarde jak cholera i ledwo dziala, sklabe Vbrake. Fajna jazda :)
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
shinobi
Kontakt:

Post autor: shinobi »

na karpackim jest pseudo tor dualowy obok skrzyzowania przy andersa , i jakis stolik i pare marnych chopeczek kolo szkoly 37
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

ponoc jest tor w cygańskim lesie, ostatnio zrobilem calkiem niezła hope przy torze motocrosowym na sarnim stoku.
noesz
Kontakt:

Post autor: noesz »

na sarnim stoku jest tor motocrossowy... o cyganskim lesie nic nie slyszalem, a czesto tam bywalem w tamtym roku.
Julo_HC: przejebane, ja na nogach tam nie moglem schodzic...:D
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Yyy...
Nom tor Jest Na Dworku (Ul.Żywiecka), Obecnie Zarosniety 1m Trawa
Ale Wlesie coś NS'y Robia i Pare Hopek Też Jest.
W Halcnowie Jest Fajny Torek Ale Ksiadz Wjechal tam Z Koparka
I Musza To Rozebrac ;/
yyy... Zjazd z Szyndzielni (Niebieski Szlak na Dębowiec) Zajebisty FR :D
Jeszcze jest pare hopek na Karpackim ale tam trudno trafic :P
a na skrzyczne jade w niedziele (10.7.05) Wiec Może Się Ktos Spotkac z Nami :P
Pozdro all
ODPOWIEDZ