ustawka na kazoorki
ustawka na kazoorki
a wiec tak - inforumje wszem i wobec (mimo ze juz troche pozno) ze jutro o godzinie 10 rano przy
MOSCIE SIEKIERKOWSKIM od storny walu miedzeszynskiego zbieramy sie i jedziemy tlumnie na kazoory. po drodze zachaczamy jeszcze o stacje stoklosy i potem kazoory. jak ktos chce jechac z nami to zapraszam. w kupie sila
z osob z forum to bedzie (miedzy innymi) :
ja, rufus, wujek, sid, paru naszych znajomkow, i jeszcze duuzo innych osob. a wiec do zobaczenia na miejscu.
ave for all from Cszyvy :)
ps jak szczegoly to na gg od 5 rano jestem :)
MOSCIE SIEKIERKOWSKIM od storny walu miedzeszynskiego zbieramy sie i jedziemy tlumnie na kazoory. po drodze zachaczamy jeszcze o stacje stoklosy i potem kazoory. jak ktos chce jechac z nami to zapraszam. w kupie sila
z osob z forum to bedzie (miedzy innymi) :
ja, rufus, wujek, sid, paru naszych znajomkow, i jeszcze duuzo innych osob. a wiec do zobaczenia na miejscu.
ave for all from Cszyvy :)
ps jak szczegoly to na gg od 5 rano jestem :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no albo kolo godziny 11 na kazoorach nas mozna spotkac. pasqd powinien byc + kilka innych :) jedziemy potrenowac i wyjezdzic trase a potem na duuza hope sie wybieramy - to kolo 14 :D i dalej to juz trzeba utalic: agrykola, stare miasto, karowa i te sprawy. ale to juz zalezy jak komu bedzie pasowalo :)
w kazdym badz razie do zoabczenia po raz kolejny
w kazdym badz razie do zoabczenia po raz kolejny
www.bikeaction.pl
dzięki cszyvy żeś wspomniał o mnie.naprawdę no problem.
ej, ty od grata!!
ja mam makrokesha takiego na prawdę shitowego ale niemam innego bika
nic na to narazie nieporadze ale jade z nimi jutro na tym.
co z tego że mi podrodze pewnie pedał odpadnie albo suport<pewnie> się złamie ale jade także nie pierdziel żeś przystojny,tylko wsiadaj na rower jutro i na 11.00 na kazoory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
łatwo będzie można nas zobaczyć , to bedzie spora grupka ;P
i wcale niebedziemy sie wyrozniac z tlumu jak bedziemy jechac przez wawe.
bo nietylko na kazoorach zostajemy jutro <droga wycieczko z piotrkowa trybunalskiego >objeżdżamy całą wawę.a właściwie po stronie west.
także SERdecznie zapraszamy każdego .
ej, ty od grata!!
ja mam makrokesha takiego na prawdę shitowego ale niemam innego bika
nic na to narazie nieporadze ale jade z nimi jutro na tym.
co z tego że mi podrodze pewnie pedał odpadnie albo suport<pewnie> się złamie ale jade także nie pierdziel żeś przystojny,tylko wsiadaj na rower jutro i na 11.00 na kazoory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
łatwo będzie można nas zobaczyć , to bedzie spora grupka ;P
i wcale niebedziemy sie wyrozniac z tlumu jak bedziemy jechac przez wawe.
bo nietylko na kazoorach zostajemy jutro <droga wycieczko z piotrkowa trybunalskiego >objeżdżamy całą wawę.a właściwie po stronie west.
także SERdecznie zapraszamy każdego .
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249