Wazne!!

Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

Avalanche3.0...a czy Ci ludzie co noszą futra to zabijają te zwierzaki ?...nawet kurwa nie zlecają tych "zabójstw"....wiec nie wiem czemu sie tak burzysz. Jak już to futro jest, i wisi w sklepie, to nie widze najmniejszego problemu przed kupnem go....
...oczywiscie współczuje tym zwierzakom bardzo, i zrobiłbym wszystko żeby ten skurwysyn dostał taką samą kare co i te zwierzaczki, no ale mordowanie ludzi bo mają futro na sobie to chyba jednak nie jest wyjscie :D
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
bune
Kontakt:

Post autor: bune »

Serdik jestes tak samo popierdolony jak ci co zabijaja chetnie bym ci przypierdolil bo gdyby kazdy tak myślal to nie wiem co by bylo....dobrze ze sa jeszcze normalni ludzie.
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Avalanche3.0 Sedrik ma troche recji ale nie do końca. Nie można bić ludzi bo noszą futra, możesz przechodząc walnąć jakiś txt ale ni możesz za to ludzi bić poprostu ani zabijać tym bardziej.

Z drugiej strony nie należy kupować futer bo to powoduje mordowanie większej ilości zwierząt, protesty, strajki, i nasze pie#olenie nic nie dadzą. Poprostu każdy jest odpowiedzialny za siebie samego, oczywiście propaganda "antyfutrowa" jak najbardziej wskazana. Ja mogę powiedzieć że dziewczynie, żonie, matce, córce ani nikomu nigdy w przyszłości naturalnego futra nie kupie. I koniec to jest jedyne wyjście. Jeżeli nikt nie będzie kupował to padnie ten handel i będzie koniec z hodowlą zwierząt na futra.

Mojego kumpla dziadek ma wielką fermę lisów (oczywiście na futra) byłem tam nieraz i się na żywo naoglądałem jak sie lisy prądem zabija, oczywiście tam nikt ich żywych ze skóry nie obdziera ale i tak nie jest to przyjemny widok. Ja tego nie popieram kumpel też nie ale co my na to możemy?? NIC tak konkretnie. Poza nie kupowaniem futer... , ale żeby bić ludzi na ulicach? bo noszą futra? Niee
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

Ja mysle ,ze jesli ludzie przestaną kupywac te futra to i mniej zwierzaczków bedą zabijac
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

R@F@Ł o tym własnie mówie....
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

A no Fakt SORKi

Te moje rozkojarzenie po moim wypadku ;/
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

bylo no ale dobrze ze chciales nas ostrzec:P
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
misieek
Kontakt:

Post autor: misieek »

było a co do wypowiedzi sedrika to troche głupio brzmi ale jeśli ludzie będą kupować futra to popyt czyli zapotrzebowanie będzie wieksze i podaż ilość towarów wzrośnie aby zaspokoić potrzeby klienta, czyli jednym słowem ludzię będa zabijać i robić futra z czego sie będzie dało
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=536897
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

niektorcyh to ******** jakos mieso jedza i nic nie maja przeciwko a jak futro to jzu zle itd itd

zwierzeta zabija sie i bedzie zabojalo ale nie mozna tego robic z ten sposob ....sa pewno granice to trzeba robic szybko zeby zwierze nie cierpilao

najchetniej wzialbym tego kolesie co jest an filmie walnal bym pare o ziemie odcial rece a pozineij zdzieral skore to by wiedzial jak sie czuje taki zwierzak...
www.mm-foto.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Rzecz w tym ze czlowiek by umarl od samego pierdolniecia o asfalt...

A one jakos po tej calej masakrze jeszcze zyja ;/ Nie wiem skad w nich tyle sily ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

bune...widze że oprócz problemów emocjonalnych masz również problem z czytaniem.
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

max bardzo trafna uwaga...... jedna z trafniejszych z calej dyskusji.... ( nikogo nie obrazajac bron boze! )

co nie zmienia faktu ze jak sie zastanowic..... czasem sie trafiaja rekawiczki na bajka ze SKORZANA wysciolka.....
ten koleś pode mną to ***** :D:D
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

no rozumie was ..
ale jak na to patrze to normalnie niemoge :|
az mnie skręca zeby cos zrobic
ja w zyciu niekupie futra czy czegos ....
F*CK MTB ..
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Nigdy nie byłem zwolennikiem futer i myślę, że każdy powinien obejrzeć ten film, by wyciągnąć wnioski. Może kogoś ruszy sumienie, ale niestety ludzie, którzy mają te 10 tyś, czy ileś tam na takie futro, wolą schować głowę w piasek i żyć ze złudzeniami, niż obejrzeć taki film i z czystym sumieniem egzystować w futrach...

Teraz druga sprawa - myszek tu wspomniał o skórzanych wyściółkach rękawiczek itp., otóż sprawa polega na tym, że zabijając krowę która jest źródłem takiej skóry (i mięsa), nie czyni się tego w sposób przedstawiony na filmie, bo skóra jest tylko dodatkiem, a nie priorytetem. Wiem, że i tu zdarza się, że zwierzak sie męczy, ale to nie jest regułą, więc nie będę miał nic przeciwko skórze (dla tych mniej kumatych - to już nie o futrze) dopuki nikt mi nie pokaże, jak obdziera się z niej ŻYWĄ krowę. Nie będę już pisał o naturze człowieka, że jest mięsożerny itd.
a-gangpm
Kontakt:

Post autor: a-gangpm »

jakie to sa czlony,,,,,, a najgorszy ten zwierzaczek ktory jeszcze zyl....
budka killer
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

masakra az mi flaki wykrecalo jak to ogladalem no tych pier skurwy zajeban to bym porozpier tak ze lepiej nie mowic ... no nie moge no ... an zywca sobie cial i zrywal skore poprostu brak slow.a zwierze jeszcze zyjace tylko juz bez skory wrzocil sobie gdzies na przyczepe nie mogl kur zabic tylko neich sie meczy i umiera powoli ... nie no no comment zebym tylko mogl dorwac tych jeban mongolow skosnookich to bym nie wiem co zrobil z nimi :/ Fuck!
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Niusia
Kontakt:

Post autor: Niusia »

Okropne :/ I tylko po to żeby jakaś modelka albo model pokazała się w tym na wybiegu, a później w sklepie wisiało :| No i po co ?? Nie można czegoś innego ubrać...bo chyba można....
Pzdr
Ps. A te zwierzaczki to fajne były :( Ale takie smutne oczy miały...
ODPOWIEDZ