poprostu wpadajta na kazoorke o 8 rano - wtedy napewno se posmigacie zawody rozpoczna sie (jak mnie doszly sluchy) gdzies o 13 wiec czasu a czasu by sie poobijac :)
no, ja wpadam na 100% tylko ze ile pojezdze to zalezec bedzie wylacznie od mojego suportu. sadze ze okolo 12-13 jebnie mi tak, ze kulki doleca do mokotowa :))
ale wy jestescie :/ qrde wezcie jakos w tajemnicy robcie te zawody to moze nie bedzie deszczu:P a tak to sraka i nam pada i nie da sie do lasu zajechac :/
Wpadłem własnie na chwile do domu z traski na obiad, to coś skrobne :P. Zawody jeszcze się nie zaczęly, ale bedą na 100%, na razie trwają przygotowania. Jest kupa ludu od rana, dużo wiecej niż kiedykolwiek na tej górze, kiedy odbywały sie zawody. Poważnych gleb na razie brak.
Dodam jeszcze że wystartowało 34 osobników na mtb i 4 na iXach. :)))
Kolejności tych drugich narazie nie podam bo nie mam przy sobie notatek obsługi mety. Może dziś, a może jutro relacja na www.gravity.intertop.pl
AAAaaallleee sie działo - impreza przednia !! zawody naprawde udane -- emocje do samego końca ......... to lubie :) efektowne gleby , walka ramie w ramie , kiera w kiere i zadnych powaznych kontuzji. tylko muzyki nie bylo :( nastepnym razem jakies dramy zazucimy :)) hmm. a moze hip hop :)))
na samych zawodach nie bylem. z paroma osobami bylismy (tak zwany falenica team jak tio nas pasqd ladnie okresil - the team of flying wheel :P
no ale do rzeczy - pogoda suuper nawet sie opalilem. poskakalisnmy troche (z naszej grupy glownie ja rufus i wujek czasem :P. pobylismy przeechalem tor i ogolnie spoko. my zebralismy sie o godzinie 14 wiec samych zawodow nie widzielismy - nastepnym razem wpadniemy moze na dluzej.
no to tyle... ciesze sie bo wkoncu skoczylem caly stolik :)
jak ktos widzial takiego mldego na poincie w biale nalekpi i kasku uvexie dh zielonym no i z czerwonymi klamkami.opozdrawiam. padac zaczelo dopiero godzinkew temu :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt