Dobra rama dualowa
Dobra rama dualowa
Szukam dobrej ramy dualowej dla poczatkujących, rozmiar 13, 14. Żeby była na stery zintegrowane, z zmocnieniami najlepiej rury kwadratowe lub profilowane, z wymiennym hakiem.
Z góry wielkie dzieki i Pozdro 4 all
Z góry wielkie dzieki i Pozdro 4 all
Więc. CO ROZUMIEM POD POJĘCIEM RAMY DUALOWEJ!!!!! Śmieszne pytanie . Jeżeli się nie myle taka rama ma iną geometrię (Górna róra idzie od główki prosto do tylnej piasty) 2 DLACZEGO STERY ZINTEGROWANE: Poniewarz ddobre stery zintegrowane charakteryzują się dużą wytrzymałością. Dlaczego nie wezme Draga albo pointa. Bo o pierszej ramie słyszałem kilka złych rzeczy jak są problemy z włożeniem tylnego koła nie jest tak zwrotna i nie tak łatwo się robi z niej triki. Pointa nie bo pękaja przygłówce. I dlaczego nie napisałem w dziale dla początujączych, ponieważ liczyłem, że wy odpowiecie bo mało który z was wchodzi na dział dla początkujących i chciałem abyście się podzielili swoimi propozycjami. Ostatnie . Mieszkam w USA i mam wielkie problemy zdobyć
takie ramy jak Drag itp. I liczyłem że dowiem się więcej o innych ramach
takie ramy jak Drag itp. I liczyłem że dowiem się więcej o innych ramach
-
- moderator
- Kontakt:
LOL
"Poniewarz ddobre stery zintegrowane charakteryzują się dużą wytrzymałością" - <rotfl>
"Pointa nie bo pękaja przygłówce" - <lol2>
No niekupuj zadnych dragow pointow!! bo skoczysz z krawznika ici sie zlamie!
i niezrobisz na dragu nofootera...bo jest bardzo bardzo trudno
....
<lol2>
"Poniewarz ddobre stery zintegrowane charakteryzują się dużą wytrzymałością" - <rotfl>
"Pointa nie bo pękaja przygłówce" - <lol2>
No niekupuj zadnych dragow pointow!! bo skoczysz z krawznika ici sie zlamie!
i niezrobisz na dragu nofootera...bo jest bardzo bardzo trudno
....
<lol2>
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Dla wieskosci rama dualowa to rama do wszystkiego , tak wieszosc przyjala choc tak naprawde tak nei jest , wiec stad pytanie rozumeisz ze rowerek ma byc do dualu/4x ?
to wedlug ciebie tylko stery zintegrowane sa dobre ? ;] hehe jasne...
skoro mieszkasz w usa to masz dostep do fajnych ramek ktor u nas kosztuja kupe kasy , osobiscie bralbym speca p3
to wedlug ciebie tylko stery zintegrowane sa dobre ? ;] hehe jasne...
skoro mieszkasz w usa to masz dostep do fajnych ramek ktor u nas kosztuja kupe kasy , osobiscie bralbym speca p3
www.mm-foto.pl
zajebsita rama dualowa to felt dl1. cwna 1250 zeta. masz zintegrowane stery wymienny hak, wielkie wzmocniena przy glowce i jest bardzo lekka. geometria tez na wypasie, gorna rura jest krotka dzieki czemulatwiej skrecasz i robisz manuale. rama jest spoko mam ja druga i sie trzyma. na dual/4x w sam raz. i jest ich kilka w polsce a nie tak duzo jak dragow czy innych ram tego typu
p.s wookie85 jak sie sprawuje to psylo?? dziala inaczej niz psylo z roku 2004?? za iel mozna takie dorwac??
pozdro
p.s wookie85 jak sie sprawuje to psylo?? dziala inaczej niz psylo z roku 2004?? za iel mozna takie dorwac??
pozdro
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
a wcale nie bo jak jest większy rozmiar to wcale nie jest prosto od główki do piasty a poza tym to bierz a ganga authora bo to najlepszy sztywniak za takie małe pieniądze...albo orange albo connondale chase 3 albo speca p albo ...a poza tym wszystkie ramy kiedyś pękną...Widmo90 pisze:Więc. CO ROZUMIEM POD POJĘCIEM RAMY DUALOWEJ!!!!! Śmieszne pytanie . Jeżeli się nie myle taka rama ma iną geometrię (Górna róra idzie od główki prosto do tylnej piasty)
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
Czesc ja tez aktualnie jestem w stanach i zarabia na sprzet,a jak cena dla Ciebie niegra roli to kup Cock'a bo on powinien spelniac twoje wymagania a co do seterow zintegrowanych:jesli jestes poczatkujacy to po HU... Ci takie stery i gwarantuje ze nie rozwalisz FSA pig to dobre i znane stery chyba ze chcesz naprawde pancerne to se kup te polskiej frmy zumbi to juz jest naprawde czolg,a jesli chodzi o draga to niepolecam bo tutaj bedziesz mogl soie sprawic o wiele lepszy rowerek,ewentalnie NS Streetlegal tez jest clkiem calkiem.Kto ma do spredania NS bitch?
HardCore Nie Disco!!