SINGLE SPEED! Co wybrać??
-
- Kontakt:
wez sobie zwykla piaste na kasete bo moze kiedys bedziesz chcial zaloazyc kasete to nie bedziesz musial zmieniac piasty badz tez calego kola:P i nie kombinuj:P a jezeli chodzi o ramke DS Jump to skroc se troszke tylni trojkat, bedzie lepiej:P wiem bo sam mam ta ramke:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
co myslicie o tym :
mam ramke destroyer jump narazie mam singla na kasecie ale zastanawiam sie nad ns coaster singlespeed.kupilem tez napinacz z mkbike na os 10 mm (ten do hakow).teraz czy ta piasta bedzie dobra do mojej ramki i czy dobrze sie spisuje.aha i co z tym napinaczem na hakach jeszcze nie doszedl i nie wiem czy bedzie pasowal do ds jumpa ale kolesie z mk bike powieedzieli ze powinno . prosze o odpowiedzi :)
mam ramke destroyer jump narazie mam singla na kasecie ale zastanawiam sie nad ns coaster singlespeed.kupilem tez napinacz z mkbike na os 10 mm (ten do hakow).teraz czy ta piasta bedzie dobra do mojej ramki i czy dobrze sie spisuje.aha i co z tym napinaczem na hakach jeszcze nie doszedl i nie wiem czy bedzie pasowal do ds jumpa ale kolesie z mk bike powieedzieli ze powinno . prosze o odpowiedzi :)