hydraulik przod - lekki i mocny
hydraulik przod - lekki i mocny
Od paru tygodni szukam przedniego hamulca o wadzie nie przekraczajacej 450gr. i do tej pory myslalem o Hope Mono Mini i Louise Fr. Czy ktos mial do czynienia z tymi hamulcami? Moze jakies inne propozycje?
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
siema , jeśli zalezy ci na sile modulacji , ale przedewszystkim wadze to bierz shimano saint na 200mm tarczy od xt 2003 a najlepiej grimeca 200mm. Hebel zarypisy , jedyne co mi sie w nim stało to zapowietrzył sie lekko , ale odpowietrzenie jego jest jak pryszcz, więc załatwiłem to w 2 minuty , bez praiwe żadnego ubytku płynu, ale np znajomemu nic jeszcze sie nie zapowietrzyło, ja jeżdże na 160 mm tarczy wiec zacisk jest bardziej obciążony temperaturą i naciskiem na klamke , a działa zajebiscie , i jeśli nic sie nie zmieni to 160mm bedzie dalej faworytem , bo modulacja jest perfekcyjna , siła wystarczy zupełnie , ale nie do fula , jak do dh to bierz200. cena jest taka jak hfx , z tarczą 160 deore nówka sztuka , klamka saint( deore 556) i wogóle komplecik za600 mozna wyrwac , jak cos to moze uda mi sie załatwić
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185
-
- Kontakt:
mph
Ja tam radziłbym riozejrzeć się za GIANT MPH 3.0 zajebista sprawa
Hej co mam kupić?? Dangerous MIke czy DunCon Tosa Inu!!
hamulec
od jakiegoś miecha jestem szczęśliwym posiadaczem Hope mono 4
coś niesamowitego .jeździłem już chyba na wszystki :XT,hayes hd 8',deore 555,MPH 2 ,luisa,clara,deore 545,avid mechaniczny i jeszcze coś tam.
jest to jedyny hamulec który jest w stanie zatrzymać moje 130 kg jednym palcem. Dodam że testowałem w Szczyrku .Coś fantastycznego .
Polecam
coś niesamowitego .jeździłem już chyba na wszystki :XT,hayes hd 8',deore 555,MPH 2 ,luisa,clara,deore 545,avid mechaniczny i jeszcze coś tam.
jest to jedyny hamulec który jest w stanie zatrzymać moje 130 kg jednym palcem. Dodam że testowałem w Szczyrku .Coś fantastycznego .
Polecam
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
No to tak Lekkie i mocne :)...............
Polecam tekie sety.
Hayes Mag Plus - ale zamiast tej tarczy 6 calowej wladowac albo 8 cali albo 7 cali...
Magura Marta (Marta sl)...ale + tarcza 8 cali :).
XTR 2004 - wymiata ale wiesz z klamkami od xt 2003 (mozna tak dostac) i tarcza tez od xt 2003
no i ostatni Saint (znow motyw z klameczkami)
Pozdro !!!!!!!!!
Polecam tekie sety.
Hayes Mag Plus - ale zamiast tej tarczy 6 calowej wladowac albo 8 cali albo 7 cali...
Magura Marta (Marta sl)...ale + tarcza 8 cali :).
XTR 2004 - wymiata ale wiesz z klamkami od xt 2003 (mozna tak dostac) i tarcza tez od xt 2003
no i ostatni Saint (znow motyw z klameczkami)
Pozdro !!!!!!!!!
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera