Po Bydzi

Naczo
Kontakt:

Po Bydzi

Post autor: Naczo »

www.HCFR.pl - narazie wyniki wkrótce fotki (wiadomo jakie :P )
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

www.hcsquad.pl
SĄ JUŻ PIERWSZE FOTY!! NIEDŁUGO WIĘCEJ!!
KUSKI
Kontakt:

Post autor: KUSKI »

Jak sie wogóle bawiliscie - ile bylo fulli a ile sztywniaków? dobra organizacja?...
pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
RAF
Kontakt:

organizacja całkiem niezla chociaż jak zwykle była zjebana muza:] trasa poprostu masakra, ze względu na ilość piasku:/ pobiła ilość piasku z zeszłego roku:] a co do statystyk to ja byłem na fullu a tak to nieliczyłem:]
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Organizacja była całkiem spoko. Może po za niewpuszczaniem na trase na godzine przed zawodami :| Ale tak to nei było nic do narzekania. Z piache, była faktycznie masakra i masa gleb na bandzie i korzeniach przed nią które były w takim piachu że rower sie zapadał po obręcz. Pierwsze przeszkadzajki też troche dziwne bo sie lądowało w piach ale ogólnie wszyscy dali rade. After party sie posypało troche i tylko po razdaniu nagrod praktycznei wszyscy sie rozjechali. Co do fuli to nie bardzo były przydatne chyba na tej trasie i nie było ich aż tyle. Ja tesh śmigałem na hardtailu i na dolnym odcinku troche nadrabiałem dzięki temu. Jak na 3-cie zawody w życiu 16-te miejsce w open i 4-te w junior nie jest tak źle.
Ogólnie zabawa całkiem spox.

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Naczo
Kontakt:

Zawody w Speedrowerze, w Drifcie i paleniu gumy na Cheice Laski były the best :D Before też jak zwykle z grubej rury - i wszystko w piątek.

U nas na forum jest trochę więcej o tym wszystkim co sie tam działo:
http://www.hcfr.pl/fusion_forum/viewthr ... ead_id=464

A w naszej galerii fotki od Matyldy (pozdro i dzięki :* )

Jakos w pn albo wt dojdą foty z cyfry od Dunia... to te na które wszyscy co byli na before tak czekają :D
RAF
Kontakt:

Świerzutkie fotki na www.hcsquad.pl by Patryk Nakło:D jest na co popatrzeć:)
Naczo
Kontakt:

www.hcfr.pl - chcieliście to macie :))))

foty z before w Bydzi - uwaga wchodzić na własną odpowiedzialność ;) (polecam stronę 2 i 3)

Kto nie był na tym before tak naprawde nie był na tych zawodach :D

doszło też kilka galerii z samych zawodów, wszystko zlinkowane w newsie na głównej (...ale kto by to oglądał :P )
RAF
Kontakt:

www.hcsquad.pl jest juz relacja i reszta fot :]
ODPOWIEDZ