a-gang 24:00 czy suburban?

guest
Kontakt:

a-gang 24:00 czy suburban?

Post autor: guest »

witam! (szukalem ale nie znalazlem podobnego tematu:/)
chce niedlugo kupic nowa rame i caly czas myslalem o agangu 24 ale ostatnio sporp osob mi mowi zebym wzial NS'a.. Ramka ma byc do streetu i dirtu:) Myslalem o agangu bo daja sporo gratisow i jest troche tanszy.. ale boje sie tego aluminium.. Co byscie mi doradzili? oczywiscie chodzi o ramy 2005! pozdro!
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Polecam Suburbana (opis) :)
bottle
Kontakt:

Post autor: bottle »

pytalem kiedyś na forum co lepsze a-gang pm czy NS... dziwka i suburban są podobne:] i zazwyczaj (poza posiadaczami a-ganga) ludzie pisali że NS lepszy:] poza tym kiedyś mój kumpel widział chłopa na suburbanie który mial tak zjechane dolne części (widełki i tuba na support) że szok a według niego ramka nadal extra sie trzymała:]:] a na koniec powiem otwarcie że sam ją kupuję w sierpniu pakuję Duro E i męczę freeride na sztywniaku:D:D:D:D
pozdro (obyśmy dobrze strzelili:P:P)
S: NS Radiator, NS Bad Mama, NS Roller 9mm, Hayes Nine (części), Kaseta Alivio
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

jak juz myslisz na suburban to lepiej dolozyc 100zl i miec NS bitch lub streetlegal
guest
Kontakt:

Post autor: guest »

nie chce streetlegala bo bede mial suport mtb a bitch ma za dlugi tylni trojkat.. nei rozumeim po co doplacac :|
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

no ja bym dziweczke bral ale jak bym mial taki wybór to bym chyba a-ganga wziąl ( nie wiem dlaczego) :D w sumie tansza i jak sie ******* to sie nową kupi
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
ODPOWIEDZ