Pisze do posiadaczy tego amorka...Mozecie mi powiedziec ile moze potrzymac nowy Junior przy fullu 170mm...Co moze w nim jebnąc przy ostrym dopierdalaniu z dropów nie na płasko:p...mysle ze to dobry temat no forum więc sie określajcie...
Bedziesz latac pol roku po 6-7m na ladne ladowania i nic, nagle pewnego razu na ladowaniu bedzie lezec patyk... male zachwianie, jeb drzewo i juniora ni ma.
mam juniora 2004 na qr20 już 7 miech, katuję go niemiłosiernie i ostatnio pojawiły się pierwsze efekty - luzy na ślizgach. A poza tym to nic, amor godny polecenia.
bombeR mam ten sam rocznik i tez na sztywna os i tez mam go 7 miechow :P ale kompletnie nic mu nie dolega ;D a tez katowalem go ostro (dropy a nawet proby backflipa ;D oczywiscie nieudane :P)
junior moze duzo wytrzymac - zalezy od tego czy popelnisz blad czy nie:) ale poza tym moga sie zdarzyc dziwne akcje np. pekniecie na srodku dolnych goleni albo rozwalony gwint przy regulacji w plastikowym tlumiku ;( pomimo tego junior dalej jezdzi i dostaje w dupe:) szczerze polecam!
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Wiesz co przy 80 kg jedynym minusem juniorka może być to, że będzie za miękki - ja mam (co prawda w sztywniaku) rocznik 2004 , ważę 69-70 kg i jest tak na styk. Amoś rewelacja! Dobrze łyka dropiki, wybacza błędy przy lądowaniach i chodzi całkiem nieźle - zaszkodzić może mu raczej tylko wjechanie w drzewko tudzież ścianę ;) Za tą kasę sztuciec naprawdę godny polecenia!
na Discovery kiedyś był program o sportach extremalnych i koleś na juniorze nie wiem jaki rocznik walnoł dropa z 10000m i nic mu sie nie stało ;) oczywiście ze spadochronem :)
a jesli chodzi o wytrzymałość w normalnych warunkach to zależy od wielu czynników powodujących zmęczenie materiału a na to nie ma rady zawsze wystąpi prędzej czy później :)