Najlepsze teksty na podryw panny.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W knajpie w Amsterdamie siedzą Holender i Belg. Holender przez cały wieczór otoczony jest pięknymi kobietami, wpatrzonymi w niego z zachwytem. Belg siedzi samotny, popija piwo i zazdrości Holendrowi. Pod koniec wieczoru zdesperowany pyta:
-Co robisz, że masz takie powodzenie? Nie jesteś przystojny ani bogaty.
Na to Holender:
-I właśnie dlatego kupiłem sobie breloczek Mercedesa. Kładę go na ladzie i, jak sam widzisz, na tę przynentę łapie się wiele kobiet.
Belg następnego dnia kupił breloczek Mercedesa. Usiadł zadowolony w knajpie i czeka. Holender znowu jest otoczony wianuszkiem pięknych kobiet, a do Belga nikt nie podchodzi. Pod koniec wieczoru rozczarowany Belg żali się Holendrowi:
-Zrobiłem dokładnie tak, jak radziłeś, ale chyba nie mam szczęścia, bo znowu siedziałem przez cały wieczór sam.
-Miałbyś więcej szczęścia, gdybyś zdjął kask rowerowy...
-Co robisz, że masz takie powodzenie? Nie jesteś przystojny ani bogaty.
Na to Holender:
-I właśnie dlatego kupiłem sobie breloczek Mercedesa. Kładę go na ladzie i, jak sam widzisz, na tę przynentę łapie się wiele kobiet.
Belg następnego dnia kupił breloczek Mercedesa. Usiadł zadowolony w knajpie i czeka. Holender znowu jest otoczony wianuszkiem pięknych kobiet, a do Belga nikt nie podchodzi. Pod koniec wieczoru rozczarowany Belg żali się Holendrowi:
-Zrobiłem dokładnie tak, jak radziłeś, ale chyba nie mam szczęścia, bo znowu siedziałem przez cały wieczór sam.
-Miałbyś więcej szczęścia, gdybyś zdjął kask rowerowy...
powiem tak: jak panna widzi kolesia na fajnym bajku to odrazu zwraca uwage... wystarczy kontakt wzrokowy i potem samo pójdzie... takie beznadziejne teksty to sobie schowajcie na impreze u cioci..
lepiej jeżlei cos umies zi soba reprezentujesz...
masz bajka i coś umiesz pnna twoja.... za doświadczenia wiem....
lepiej jeżlei cos umies zi soba reprezentujesz...
masz bajka i coś umiesz pnna twoja.... za doświadczenia wiem....